ČSSD: Novou mluvčí ČSSD bude Eva Gregorová

30.05.2020 8:32

Eva Gregorová bude novou tiskovou mluvčí ČSSD a zároveň vedoucí PR a marketingu. Na této pozici vystřídá od 1.7.2020 Barboru Gavendu, která odchází na mateřskou dovolenou.

ČSSD: Novou mluvčí ČSSD bude Eva Gregorová
Foto: Hans Štembera
Popisek: ČSSD, ilustrační foto

Gregorová již na pozici mluvčí ČSSD v minulosti působila od roku 2014 za vlády Bohuslava Sobotky. Na starost bude mít komunikaci s médii a mediální výstupy ČSSD.

Eva Gregorová přichází z PR agentury C&B Reputation Management, kde působila jako Senior PR Manager, na starosti měla portfolio klientů ze soukromé sféry, jejich strategickou komunikaci a public affairs. Zkušenosti má z agentury CzechTourism, kde řídila oddělení Media relations a dlouhá léta pracovala pro českou redakci National Geographic. Je absolventkou katedry Mediálních studií Univerzity Jana Amose Komenského Praha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.