ČSSD: Nový web je teď výrazně jednodušší a přehlednější

01.02.2016 9:36

Sociální demokracie dnes spustila nový web, který v atraktivní podobě přehledně prezentuje aktuální politickou činnost ČSSD na celostátní, regionální i místní úrovni.

ČSSD: Nový web je teď výrazně jednodušší a přehlednější
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Internetové stránky v reálném čase zobrazují data ze sociálních sítí a usnadňují i práci novinářům.

Hlavní stránka webu sociální demokracie zjednodušuje orientaci uživatelů a klade důraz nejen na obrazový aspekt sdělení, ale také na konkrétní práci ČSSD ve vládě, Poslanecké sněmovně, Senátu a v krajích. Tvůrci webu vyšli vstříc požadavku usnadnit komunikaci směrem k veřejnosti, sympatizantům a členům ČSSD.

„Nový web sociální demokracie je teď výrazně jednodušší a přehlednější. Mimo jiné se lidé mohou snadno přihlásit k odběru novinek z ČSSD, které rozesíláme pravidelně každé pondělí. Považuji za důležité, že v dnešním světě neustále nových informací jsme dokázali propojit klasický web se sociálními sítěmi,“ komentoval spuštění nového webu předseda strany Bohuslav Sobotka.

K novinkám webu sociální demokracie patří také graficky zpracovaná sekce klíčové osobnosti a jejich rezorty, kde se k jednotlivým osobnostem přiřazují oblasti spadající do jejich odborné kompetence a odpovědnosti. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

12:12 Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

Vyjádření prezidenta republiky na tiskové konferenci po setkání s místopředsedou vlády Marianem Jure…