ČSSD: Nový web je teď výrazně jednodušší a přehlednější

01.02.2016 9:36

Sociální demokracie dnes spustila nový web, který v atraktivní podobě přehledně prezentuje aktuální politickou činnost ČSSD na celostátní, regionální i místní úrovni.

ČSSD: Nový web je teď výrazně jednodušší a přehlednější
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Internetové stránky v reálném čase zobrazují data ze sociálních sítí a usnadňují i práci novinářům.

Hlavní stránka webu sociální demokracie zjednodušuje orientaci uživatelů a klade důraz nejen na obrazový aspekt sdělení, ale také na konkrétní práci ČSSD ve vládě, Poslanecké sněmovně, Senátu a v krajích. Tvůrci webu vyšli vstříc požadavku usnadnit komunikaci směrem k veřejnosti, sympatizantům a členům ČSSD.

„Nový web sociální demokracie je teď výrazně jednodušší a přehlednější. Mimo jiné se lidé mohou snadno přihlásit k odběru novinek z ČSSD, které rozesíláme pravidelně každé pondělí. Považuji za důležité, že v dnešním světě neustále nových informací jsme dokázali propojit klasický web se sociálními sítěmi,“ komentoval spuštění nového webu předseda strany Bohuslav Sobotka.

K novinkám webu sociální demokracie patří také graficky zpracovaná sekce klíčové osobnosti a jejich rezorty, kde se k jednotlivým osobnostem přiřazují oblasti spadající do jejich odborné kompetence a odpovědnosti. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…