ČSSD: Třídenní lhůta pro zaplacení ve sporu s Altnerem začne běžet nejpozději 16. dubna. Kauza má své webovky

12.04.2016 11:49

Rozsudek ve sporu se Z. Altnerem dosud nenabyl právní moci.

ČSSD: Třídenní lhůta pro zaplacení ve sporu s Altnerem začne běžet nejpozději 16. dubna. Kauza má své webovky
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Rozsudek ve sporu s JUDr. Zdeňkem Altnerem, který po České straně sociálně demokratické požadoval částku 18,5 milionu korun s příslušenstvím jako údajný podíl na výnosech z vlastnictví Lidového domu, podle sdělení z telefonického hovoru s informačním centrem Obvodního soudu pro Prahu 1 dosud nenabyl právní moci, protože Z. Altner ani jeho právní zástupci dosud rozsudek nepřevzali. Informovala o tom dnes advokátní kancelář Bělina&Partners s tím, že teprve okamžikem doručení rozsudku oběma stranám sporu začíná běžet třídenní lhůta pro zaplacení žalované částky.

„Z hlediska klienta, tedy České strany sociálně demokratické, je současný stav pozitivní, protože dává možnost, aby Nejvyšší soud včas odložil právní moc, eventuálně vykonatelnost napadeného rozhodnutí do doby, než rozhodne o dovolání, které jsme minulý týden podali. Je to důležité i z hlediska dalšího postupu uspokojování věřitelů Z. Altnera,“ uvedl mediální zástupce advokátní kanceláře Bělina&Partners pro klienta ČSSD Jiří Chvojka. 

V případě, že rozsudek nebude převzat do 10 dnů od doručení do datové schránky, je považován za doručený, nejpozději tedy třídenní lhůta pro zaplacení začne běžet 16. dubna 2016. 

Mediální zástupce advokátní kanceláře Jiří Chvojka také dnes spustil informační stránky www.spor-altner.cz, na které budou umisťovány všechny informace, které se případu týkají a které je možné zveřejnit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

21:03 Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke konferenci o svobodě slova.