Černoch (Úsvit-NK): Úsvit s Blokem proti islámu - jen bez Bárty!

17.03.2016 10:44

Úsvit s Blokem proti islámu prosadí zastaveni migrační krize jen v případě transparentní politiky jednoznačně důvěryhodných osobností. Veškeré spekulace o spolupráci JUDr. Bárty, který není mediálně očištěn od různých nařčení a spekulací, s naší stranou mají jediný cíl. Poškodit nás a znevěrohodnit jako jedinou relevantní politickou sílu v zemi, která je schopná řešit migrační krizi.

Černoch (Úsvit-NK):  Úsvit s Blokem proti islámu - jen bez Bárty!
Foto: Hnutí Úsvit
Popisek: Marek Černoch, poslanec za Úsvit

Proto po dohodě s předsedou naši strany, který je dnes v zahraničí, jménem Úsvitu musím odmítnout všechny tyto spekulace. Představitelům BPI nebo komukoliv jinému sice nemůže žádná politická strana zakazovat se radit, nebo jinak spolupracovat s kýmkoliv.

Nikdo však nemá právo rozšiřovat tým poradců bez společného rozhodnutí volebního štábu Úsvitu a Bloku proti islámu. Na úterním volebním štábu 22.3. si musí Úsvit s Blokem proti islámu proto potvrdit a konstatovat, že JUDr Vit Bárta v tomto týmu nepůsobí a nepůsobil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

15:41 Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

Od časů B. Sobotky, jehož je Šmarda věrným přítelem a učedníkem, strana Lidového domu nastoupila pod…