Česká Lípa: Českolipská burza škol už brzy

20.10.2022 19:44 | Tisková zpráva

Tradiční podzimní akce Českolipská burza škol 2022 se bude konat 1. listopadu 2022 od 9 do 17 hodin v Kulturním domě Crystal v České Lípě. Akce je organizovaná Úřadem práce ČR, Kontaktním pracovištěm Česká Lípa za podpory města Česká Lípa a ve spolupráci s českolipskými středními školami – Euroškolou, Střední průmyslovou školou, Střední školou Klíč a Obchodní akademií.

Česká Lípa: Českolipská burza škol už brzy
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Je určená hlavně žákům vycházejícím ze základních škol, kteří se rozhodují o dalším studiu a svém budoucím profesním životě. Důležité informace zde získají i  rodiče, výchovní poradci a další veřejnost.

Návštěvníci zde budou mít možnost navštívit stánky téměř třiceti vystavujících středních škol, kde budou připraveni jak pedagogové, tak současní studenti, aby poskytli potřebné informace, zodpověděli dotazy a podělili se o své vlastní zkušenosti. Na jednom místě bude možné získat široký přehled o jednotlivých školách, aktuálně otevíraných oborech a provést snadno srovnání pro výběr nejvhodnějšího studia po základní škole.

Pro informace o uplatnění oborů studia na trhu práce budou na Českolipské burze škol 2022 přítomny i kariérové poradkyně Informačního a poradenského střediska Úřadu práce ČR. Budou nabízet žákům i rodičům individuální kariérové poradenství nebo možnost absolvovat test zájmů a potenciálních předpokladů pro výběr konkrétního studijního oboru.

Přijďte, ptejte se a správně si vyberte!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…