Česká suverenita: Jen duševní zrůdy vyhazují květiny z pamětních míst

17.11.2018 15:24

Česká Suverenita žádá exemplární potrestání těch, kteří ukradli od pamětní desky květiny demokraticky zvolených představitelů státu.

Česká suverenita: Jen duševní zrůdy vyhazují květiny z pamětních míst
Foto: ceskasuverenita.cz
Popisek: Česká Suverenita - logo

„Jen duševní mrzák může vyhodit květinu od pamětní desky. Představitelé TOP a STAN, kteří schvalují, nebo jako ODS slovy svého předsedy „ rozumí“ takovému činu se staví na stejnou duševní úroveň. Květina, kterou položili na Národní třídě premiér a v zastoupení prezident je symbolem jejich voličů, tedy většiny národa. Žádný skutečný demokrat, který nemá demokracie jen plnou hubu, by květinu vyhodit nedokázal“ uvedla předsedkyně České Suverenity Jana Volfová.

„Žádáme okamžité potrestání všech, kteří se na tomto hanebném činu podíleli a ještě se jím chlubili do televizních kamer. Česká republika se nesmí stát zemí, kde si kdejaký spratek, byť pod záštitou spolku senátora Hilšera bude kádrovat, který v demokratických volbách řádně zvolený vládní činitel smí nebo nesmí prokázat úctu k naší historii“ dodal místopředseda Pavel Havránek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Canov: Nejčernější den v historii Senátu

20:07 Senátor Canov: Nejčernější den v historii Senátu

Nevídaný skandál ve věci návrhu novely Občanského zákoníku (známé pod názvem „Manželství pro všechny…