Cesta odpovědné společnosti: Žádáme o urychlené zajištění léku ivermektin

28.02.2021 10:44

Komentář na facebookovém profilu k tomu, jak se dostat ze zapeklité situace stran nemoci covid-19.

Cesta odpovědné společnosti: Žádáme o urychlené zajištění léku ivermektin
Foto: Cesta odpovědné společnosti
Popisek: Cesta odpovědné společnosti

Přátelé,

situace kolem koronaviru, jeho rychlého šíření a existence nových, mnohem nakažlivějších variant viru a nedostatek účinných léků na území celé ČR, které by byly pacientovi s příznaky podány včas, nás přiměly k rychlé akci. Vytvořili jsme dopis, který, každý sám za sebe, posíláme na všechny členy Výboru pro zdravotnictví Parlamentu ČR, na ministra zdravotnictví Jana Blatného a na pana premiéra Andreje Babiše, v němž žádáme o urychlené zajištění léku ivermektin do ČR a distribuci do nemocnic i ordinací praktických lékařů.

Současně žádáme o zajištění tzv. covidového balíčku a jeho distribuci do všech lékáren, aby měli lidé možnost začít se okamžitě léčit doma. Více viz dopis.

Pokud Vám to dává smysl a je-li to i Vaše vůle, prosím, pište poslancům zdravotního výboru, sdílejte, přeposílejte mezi své známé, ať je nás co nejvíce. Dopis předkládáme pro inspiraci a doporučujeme, ale si každý upravil dle svého vlastního uvážení, cítění a vnímání. Máme tu zkušenost, že dopisy jak přes kopírák poslanci příliš neotevírají.

Děkujeme za spolu-práci a za spolu-tvoření takové verze budoucnosti, ve které chceme žít svobodně, ve zdraví na těle i na duchu a v Radosti!

Dopis je možné stáhnout ZDE.

Předsednictvo hnutí CESTA

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.