Chalupa (ANO 2011): Kdyby to nebylo k pláči, člověk by se válel smíchy na zemi

05.05.2017 11:05

Místo aby vláda, ministři pracovali ve prospěch občanů a země, sedí do noci na předsednictvech svých stran, mají nervy s problematikou, kterou ani nechtěli, ani si ji nevymysleli, předstupují před kamery a jsou médii nuceni k různým vyjádřením.

Chalupa (ANO 2011): Kdyby to nebylo k pláči, člověk by se válel smíchy na zemi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Bohuslav Chalupa

A především rozhodně nemají klid  a potřebné prostředí na práci, na to aby dodělali to, co jim 3,5 roku šlo celkem dobře od ruky. Všichni tu meditují a věští co bude - kdyby to nebylo k pláči, asi by se člověk válel smíchy na zemi.Proč tomu tak je, kdo to způsobil? 

Důvodem je doslova hysterie ČSSD z obav z jejich volebního debaklu - vytřeštěné oči, chvějící se ruce, téměř autistické reakce, neodhadnutelné chování a "pozoruhodná" politická rozhodnutí, vymýšlení zcela nesmyslných špinavostí různého typu  a závažnosti (směšnosti)  proti Hnutí ANO2011 - a upřesněme, hysterie politického subjektu, který dluží stovky milionů pozůstalým pana Altnera, jehož politici byli a jsou obviňováni z různých trestných činů (krabice od bot, ROP, dotace na sport atd., atd.....), subjektu a konkrétních osob, které mají na "triku" privatizaci OKD, schválení dnes jimi kritizovaných "dluhopisů", reorganizaci PČR (likvidaci ÚOOZ), kauzy typu Škoda Transportation a další...

Je to normální? - No není! Už aby byly volby a ukázalo se, co občané chtějí a tenhle oranžový kocourkov skončil... ne politikaření, ale práce je v té naší vesničce, střediskové, "jak na kostele".

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, co si myslíte o novém mobilizačním zákonu na Ukrajině? A měli bychom ,,vyhostit" Ukrajince, kterých se to týká? Mně to přijde nehumánní, Češi v minulosti (např. za okupace) taky ve velkém emigrovali a podle všeho se ani teď nehrnou do armády, a to nejsme ve válce. Ani já bych do války své...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…