Chalupa (ANO): Inkluze je jeden velký průšvih

21.03.2019 19:42

Ministr školstvím respektive vláda by měla mít odvahu inkluzi bez otálení zrušit.

Chalupa (ANO): Inkluze je jeden velký průšvih
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

A dále neudržovat při životě nejen drahý nesmysl, ujídající z toho, co by školství mohlo naopak prospět, ale také zrychlujícící se exponenciální křivku zhoršování vzdělávacího prostředí v postižených třídách a školách. Tímto nesmyslem z dílny ČSSD budou v důsledku bez jakékoliv náhrady a možnosti nápravy poškozeny tisíce dětí. Paní Valachová, respektive ČSSD by měla mít odvahu se k problému postavit čelem a nejenom si přiznat svou jednoznačnou politickou odpovědnost za tento nesmyslný politický hokus-pokus na živých lidech - na dětech, učitelích a rodičích. 

Měla by z toho vyvodit "jisté závěry" i pokud jde o působení jejích ministrů i v jiných oblastech, než je školství....

A co je pro mne obzvláště deprimující - paní Valachová byla znovu zvolena do Sněmovny! - to prostě hlava nebere (ale to jen konkretizuje celý zkostnatělý problém stranických kandidátek a omezeném způsobu občanů volit zákonodárce jako osoby, které buď jsou nebo nejsou autoritou v té či oné oblasti bez ohledu na stranickou příslušnost).

A učitelům chci vzkázat - jaký si to uděláte, takový to budete mít. Kdysi byl učitel jednou z největších autorit na vesnici či ve městě - vraťte se k tomu a využijte své politické síly k tomu, aby jste spolu s rodiči vyvinuly potřebný tlak na politiky a tak dosáhly potřebných reforem. Protože dnešní politik se nejvíce bojí čeho? No veřejného mínění. Nikoliv politik a úředník, ale jste to i vy, kdo má sílu věci změnit, jen se nepos.... ještě před brodem.

Převzato z profilu.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce