Chalupa (ANO): Istanbulská smlouva vede k destrukci základů našeho civilizačního okruhu

24.11.2018 19:37

Reakce na facebookovém profilu na názory kněze Piťhy zmíněné v článku v PL.

Chalupa (ANO): Istanbulská smlouva vede k destrukci základů našeho civilizačního okruhu
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Pan profesor neuvažuje v intencích nějakých fantazií ale zcela logicky a racionálně domýšlí na první pohled (přečtení) ne zcela zřejmé postupné důsledky aplikace ustanovení obsažených v Istnabulské úmluvě.

To, že to někteří zcela záměrně odmítají přiznat je i z jejich hlediska logické - ostatně i Islám přiznává muslimům právo lhát nevěřícímu - je to standardní součást Džihádu.

Nebo jinak - pokud dnešní aktivisté, zastánci různýh LGBT, "multikulti" aktivit, zastánci přijímaní migrantů ze zcela nekompatibilních civilizačních okruhů, politici držící se svých mandátů jen díky podpoře tohoto zázemí - pak zcela samozřejmě prohlubují zášť civilizace Knihy KORÁNU vůči našemu civilizačnímu okruhu a první kdo doplatí na eventuální střet civilizací budou paradoxně ti, kteří náš, řekněme "Západní" svět těmito aktivitami hodnotově oslabují ve prospěch našeho úhalvního civilizačního, hodnotového soupeře. Tím je Politický islám.

Ano máme soupeře "našeho typu" kam lze zařadit i (ale nejen) Rusko.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Ale i soupeř typu Ruska není soupeř, nepřítel v civilizační rovině, je to soupeř který sdílí stejnou základní hodnotovou rovinu - je to soupeř v rovině ekonomiky, v ideové rovině, v rovině obrany a bezpečnosti atd. Ale ani v Rusku není náboženství politickým systémem - tak, jako je například Islám, kniha Korán a život Mohameda zároveň politickým, všeobjímajícím parametrem veškerého života společnosti, jejího vývoje a jejích ambic - a tou ambicí je nekompromisní definitivní zničení světa nevěřících, zničení našeho způsobu života.

A Istanbulská smlouva vede ve svých důsledcích jednoznačně k tomu nejvíce nebezpečnému - destrukci základů našeho civilizačního okruhu, což je ta vůbec nejlepší zpráva pro našeho skutečného ne soupeře, ale nepřítele ....
Opravdu nikomu nepřijde zvláštní, že právě země knihy Koránu, které zcela pokrytecky iniciují nebo aktivně podporují tyto destruktivní pakty a úmluvy o ochraně práv nelegálních migrantů práv žen, homosexuálů atp. .... podívejte se jaká práva mají emancipované ženy či homsexuálové v těchto zemích - mají jediné právo - na bestiální usmrcení ukamenováním, upálením, ubičováním nebo odříznutím hlavy.....?!

Zmíněný článek ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…