Chalupa (ANO ): Kompetentní či nekompetentní zákonodárci - toť otázka

16.01.2018 14:38

PSP ČR má skutečně závažný problém, týkající se naší další společné budoucnosti jako českého národa (bez ohledu na naše vnitřní ideové založení a žabomyší půtky), a tím je nadcházející projednávání revize azylové politiky v rámci EU.

Chalupa (ANO ): Kompetentní či nekompetentní zákonodárci - toť otázka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Bohuslav Chalupa

Sleduji TV a vyjádření parlamentních politických stran k nadcházející schůzi zákonodárného sboru a je pro mne překvapením - a musím s ohledem na jednostranné zaměření ostatních politických stran na žabomyší problém,y související s politikařením a touhou po "teplých" židlích a ekonomickém profitu v té naší zemičce - pozitivním, že pouze ANO?, SPD a KSČM více či méně vnímají a akcentují skutečně závažný problém naší další společné budoucnosti jako českého národa (bez ohledu na naše vnitřní ideové založení) a tím je nadcházející projednávání revize azylové politiky v rámci EU (což mimochodem svědčí o naprosté politické nekompetenci desítek nově zvolených zástupců lidu).

Vzhledem k tomu, že jsem roky působil v podvýboru pro imigrační a azylovou politiku, mám určitou představu, a to bez jakýchkoliv iluzí a zcestné politické korektnosti, o tom, co, proč a proti komu se bude v Bruselu projednávat. Pokud jsme myslící bytosti (občané), pak je pro nás naprosto prioritní, aby Česká republika, neboli snad ještě my občané a námi volení zákonodárci se přednostně a velmi intenzivně a důsledně zabývali právě touto problematikou a urychleně se dohodli a vybavili současného premiéra příslušným mandátem pro jeho nadcházející jednání v Bruselu. V opačném případě se budeme sice hodně, ale zase jen opět, divit a naříkat - a bohužel ti, kteří poté (až "Juncker" protlačí své "řešení") řeknou, že jsme si to to zavinili sami - a budou mít pravdu!

(převzato z Profilu)

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

18:05 Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k významu vlastního bydlení jako zajištění nezávislos…