Chalupa (ANO): Místo "důkazu" už stačí jen "jasná informace"?

15.03.2018 14:56

Aniž bych se jakkoli chtěl zastávat kohokoliv,kdo použije takzvané ZHN, aktuální situace v mezinárodních vztazích,v návaznosti na údajné použití nervové chemické zbraně na území VB,mi přijde,s ohledem na dostupné informace velmi "zvláštní".

Chalupa (ANO): Místo "důkazu" už stačí jen "jasná informace"?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Bohuslav Chalupa

Našeho pana europoslance Teličku bych chtěl poprosit o doplňující komentář k tomu, jestli vnímá jistý podstatný rozdíl mezi "jasnou informací" a to ještě velmi "zamlženou" a "DŮKAZEM" (forenzním).

V každém případě je pro mne, jako občana ČR, který si přeje se svou rodinou a přáteli  žít v klidu a míru, zcela nedostatečné a ZÁSADNĚ NEPŘIJATELNÉ, že se spouští další eskalace napětí mezi "Západem" a "Východem", a to na všech úrovních diplomacie (zatím), na základě čehosi, co EP nazývá "jasnou informací".

Co to je za novou pojmovou definici - "jasná informace"?! Buď jde o pomluvu, domněnku nebo důvodné podezření - ale na konci vždy, VŽDY musí být předložen, a to zejména v takto vážné kauze jednoznačný důkaz - a to ne někde v chráněném utajeném prostoru - ale veřejně. Proč? Protože se to týká nás všech. 

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Podle mého osobního názoru je mnohem vhodnější, pokud se k věci chci vyjadřovat, nastudovat si problematiku chemických bojových /nervových/ látek, základní údaje o jejich vývoji, produkci, skladování i likvidování v celém širokém světě - pak totiž člověk zjistí, že je to velmi, velmi složitá problematika, a pak možná dospěje i k závěru, že bez DŮKAZŮ je zatím skutečně lepší mlčet, než být doslova za KAŽDOU cenu mediálně zajímavý - nemluvě o politické odpovědnosti našich zástupců v EP především za mír na Evropském kontinentu.

Nevím proč, ale působí to jako snaha o přenesení pozornosti od odpovědnosti evropských politických  "VIP" za chaotickou migraci, bezpečnostních problémů a islamizace Evropy? Mimochodem je poněkud úsměvné, že se na podporu VB (v pro mne zatím naprosto nejasné kauze) jako zázrakem sjednotili všichni ti, kteří ještě před týdnem vykřikovali, že VB - za BREXIT - za nutné příkladně potrestat... Copak se to v Bruselu zase děje? "Ani deset přátel nesblíží lidi tolik jako jeden společný nepřítel," říká autorka aforismů Zdeňka Ortová.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

18:05 Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k neúčasti hnutí ANO na jednání o důchodové reformě n…