Chalupa (ANO): Na prvním místě musí být vždy naše země, suverénní Česká republika

22.09.2017 9:39

Samotné řečnění ještě ničemu nepomohlo. Je nejvyšší čas se tak začít SKUTEČNĚ chovat a jednat - jak u nás doma, tak i za našimi hranicemi.

Chalupa (ANO): Na prvním místě musí být vždy naše země, suverénní Česká republika
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Prezident USA D.Trump v OSN řekl: "Voláme po velkém probuzení národů, oživení jejich ideálů, hrdosti a vlastenectví." To je dle něj největší úkol současnosti, z něhož se jednou budeme zpovídat historii. "Vždy budu mit na prvním místě Ameriku. Vy, představitelé dalších zemí, byste rovněž měli klást vždy na první místo vaše země. Národní stát je stále tím nejlepším prostředkem pro pokrok… V zahraniční politice obnovujeme princip suverenity," řekl.

Jsem velmi rád, že tato slova zazněla z úst prezidenta jedné z geopoliticky nejvlivnějších zemí, která je mi často, s ohledem na některé mé do jisté míry kontroverzní (politicky nekorektní) názory a postoje, předhazována těmi „skutečnými demokraty“, těmi tzv. „moudrými“ jako příklad té skutečně správné demokracie. Jsem velmi rád, že Těm co se snaží mne takto školit, evidentně a definitivně došly argumenty, kterými se doposud zaštiťovali. Ze strany D. Trumpa jde také o zcela oprávněný a zasloužený políček všem evropským „multikulti“ věrozvěstům. Prezident USA totiž neřekl nic, co bych já a celá řada mých kolegů, spoluobčanů neříkal už celé roky. Řekl to otevřeně, bez onoho, pro evropské politické „elity“ typického arogantní přezíravosti a politické korektnosti, řekl něco, co je v přímém rozporu se současnými mocenskými, politickými ambicemi zaťatých, sebevražedných evropských politiků typu pí. Merkelové, Mogherini, Junckera, Schulze a dalších, nevyjímaje obdobné „elity“ v OSN, kteří nás ve své zaslepenosti a nekompetentnosti tlačí buldozerem ekonomického a politického vydírání na okraj propasti, ze které se náš civilizační okruh už nikdy nevyškrábe zpět. 

ANO – na prvním místě nikdy nemohou, nesmí, být zájmy Spolkové republiky Německo, Francie, Belgie Evropské Unie -Evropské komise či Ruské federace..... Na prvním místě musí být vždy naše země, suverénní Česká republika!

Pokud mi nadcházející parlamentní volby poskytnou dostatečný politický mandát, půjdu do prosazení této ambice ještě s větší vervou než doposud. A nyní, po čtyřleté „rekvalifikaci“ v parlamentu už vím také mnohem lépe jak….. Jistě je potřeba to psát a říkat hodně nahlas, ale samotné mluvení ještě ničemu nepomohlo. Je nejvyšší čas se tak začít SKUTEČNĚ chovat a jednat - jak u nás doma, tak i za našimi hranicemi.

Číslo 9 kandidátky ANO v JMK

Převzato z profilu.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

15:14 Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

Předsedkyně Poslanecké Sněmovny Markéta Pekarová Adamová se s předsedou Senátu Milošem Vystrčilem ve…