Chalupa (ANO): Vážení, to už není ani černý humor, to je alarmující ztráta soudnosti....

05.03.2019 10:45

osobní reakce na výzvu 5 z těch, kteří si tak nějak přivlastnili, zprivatizovali, tzv. Sametovou revoluci - pánů Gabala, Gála, Kocába, Rumla a Urbana : "Nenechme se Visegrádem vyvést z Evropy".

Chalupa (ANO): Vážení, to už není ani černý humor, to je alarmující ztráta soudnosti....
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Vážení spoluobčané,asi proto, že se nepovažuji a nechci považovat za "intelektuála" typu pana spacákového Rumla či pana Kocába .... sem fakt netušil, že pan Kocáb je mimo zpěváka a hráče na gytáru "intelektuálem", tak se vašnosti vopravdu hluboce vomlouvám .... nebudu sepisovat a hlásat žádné trapné prohlášení....

Nicméně vás vážení občané žádám, když už to někdo takto doslova hrotí, aby jste uvážili, zda máte blíž k Němcům nebo ke Slovákům, blíž k Francouzům než k Polákům, k Belgičanům či Norům blíž než k Ukrajincům.....

Prosím Vás,abyste dorazili k volbám svých českých zástupců do Evropského parlamentu v co největším počtu a takzvaným "intelektuálům", "dobroserům", novodobým "mesiášům" a "sociálním inženýrům", těm, kteří by pravděpodobně chtěli vidět svět, který neodpovídá jejich předsatvám nejlépe v rozvalinách atomové výhně, dejte najevo svou vůli.

Přijďme k volebním urnám a svým hlasováním dejme celé slavné Evropské komisi a jejím poskokům v řadách EP a národních politiků jasně najevo, že se jako ČEŠI (V4) nenecháme strhnout k šílenství současných, pošahaných "západních" kulturně-soiálně-politických ambicí, účelově řízeného rozkladu všeho, co tuto "západní" civilizaci odlišovalo a civilizačně povzneslo na rozdíl od jiných civilizačních okruhů. 
Zabraňme pokračujícím tendencím normalizace a institucionalizace všeho, co je proti přírodním zákonitostem ověřených v po miliony let trvající evoluci.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Naší volbou zabraňme legalizaování nelegálností.Zabraňme byť i jen hrozbě toho, co se stává realitou v západních městských aglomeracích, islamizaci našeho veřejného, politického a ekonomického života, respektivě postupnému podrobováni se a přizpůsobování života evropských národů 400 let v čase zamrzlé civilizaci Koránu.

Zabraňme změnám základů našeho způsobu života a zhoršení naší bezpečnosti - tedy tomu čemu madam Merkel otevřela doširoka svou náruč, ale kvůli čemu - aby se zabránilo rozšiřování této do Evropy pozvané rakoviny Politického islámu - paradoxně umírají naši vojáci tisíce kilometrů od své vlasti.....

Jsme to my, naše voličské hlasy - nikoliv politické sekretariáty - kdo má moc měnit a změnit svět, ve kterém nebudeme žít my, ale ve kterém budou žít naši potomci.
I Vy, kteří jste si již své odpracovali a užíváte ve stáří spokojeného odpočinku, myslete prosím na to, komu svěříte odpovědnost za budoucnouct svých vnoučat.
Děkuji.
Rozum a srdce

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…