Chalupa (BPP): Páni senátoři - kritika je a bude na místě - ale v žádném případě NE OD VÁS!

19.03.2020 11:33

Tahle zkouška "koronavirem" - pevně tomu věřím - otevře mnoha doposud mlčícím občanům oči.... a mnoho věcí dozná změn, které se pojetí světa a potřebě manipulovat s obyčejnými lidmi nebude mnohým (ne)mocným vůbec zamlouvat.

Chalupa (BPP): Páni senátoři - kritika je a bude na místě - ale v žádném případě NE OD VÁS!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Chalupa

Neskutečně mi vadí nedostatek sebereflexe a pokory k tomu, co vy, toho času senátoři - pan Vystrčil, Fischer, Drahoš, Láska a další, co jste léta (ne)dělali ve svých rodných stranách.

Jaké nedozírné škody na státě, na národu, jeho morálce a sebevědomí jste spáchali - od likvidace ozbrojených sil, - přes likvidaci obranného průmyslu a soběstačnosti země v základních parametrech, - likvidaci systému Civilní obrany, - přes neschopnost prosadit v Evropské unii a v NATO základní parametry pro obranu, ochranu a bezpečnost hranic Schengenského prostoru....nejenom.

Nemluvě o odporném patolízalství k současnému vedení neschopné a paralyzované Evropské unie, do které jste po desetiletí vysílali své stranické exponenty...Evropské unie dala zelenou vzniku nevolené Evropské komise, která nejen že diriguje Evropský parlament pod taktovkou Německa a Franice, a která z toho postupně zešílela. 

Nemluvě o iracionální neobjektivitě a ničím neodůvodnitelné nenávisti k zemím jako je Rusko a Čína. TÉ Číně, která nám, přes vaše trapné a směšné okopáváni kotníků, skutečně pomáhá - na rozdíl od vámi zbožňované psychotické Evropské komise a současného vedení NATO.

Kritika je a bude na místě - ale NE OD VÁS!

Měli byste raději nepozorovaně, pozadu zalézt do boudy, předtím si poklidit hromady vlastního bordelu na jejím prahua úpěnlivě doufat, že si vaši historickou roli a "práci" pro občany nebude veřejnost příliš připomínat.

Ale musím vás ujistit, že pokud získám mandát senátora, tak toto vaše doufání bude jen nesplněným příním - jak se říká "dám vám to sežrat, ale se vším všudy", aby veřejnost věděla, jak se věci měly a mají.
Tahle zkouška "koronavirem" - pevně tomu věřím - otevře mnoha lidem oči a mnoho věcí dozná změn, které se vašemu pojetí světa a potřebě manipulovat s obyčejnými lidmi nebude vůbec zamlouvat.
Za své chování si zasloužíte nejen hluboké pohrdání, ale i veřejné zostuzení...

Převzato z profilu politika

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…