Chalupa (BPP): Páni senátoři - kritika je a bude na místě - ale v žádném případě NE OD VÁS!

19.03.2020 11:33

Tahle zkouška "koronavirem" - pevně tomu věřím - otevře mnoha doposud mlčícím občanům oči.... a mnoho věcí dozná změn, které se pojetí světa a potřebě manipulovat s obyčejnými lidmi nebude mnohým (ne)mocným vůbec zamlouvat.

Chalupa (BPP): Páni senátoři - kritika je a bude na místě - ale v žádném případě NE OD VÁS!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Chalupa

Neskutečně mi vadí nedostatek sebereflexe a pokory k tomu, co vy, toho času senátoři - pan Vystrčil, Fischer, Drahoš, Láska a další, co jste léta (ne)dělali ve svých rodných stranách.

Jaké nedozírné škody na státě, na národu, jeho morálce a sebevědomí jste spáchali - od likvidace ozbrojených sil, - přes likvidaci obranného průmyslu a soběstačnosti země v základních parametrech, - likvidaci systému Civilní obrany, - přes neschopnost prosadit v Evropské unii a v NATO základní parametry pro obranu, ochranu a bezpečnost hranic Schengenského prostoru....nejenom.

Nemluvě o odporném patolízalství k současnému vedení neschopné a paralyzované Evropské unie, do které jste po desetiletí vysílali své stranické exponenty...Evropské unie dala zelenou vzniku nevolené Evropské komise, která nejen že diriguje Evropský parlament pod taktovkou Německa a Franice, a která z toho postupně zešílela. 

Nemluvě o iracionální neobjektivitě a ničím neodůvodnitelné nenávisti k zemím jako je Rusko a Čína. TÉ Číně, která nám, přes vaše trapné a směšné okopáváni kotníků, skutečně pomáhá - na rozdíl od vámi zbožňované psychotické Evropské komise a současného vedení NATO.

Kritika je a bude na místě - ale NE OD VÁS!

Měli byste raději nepozorovaně, pozadu zalézt do boudy, předtím si poklidit hromady vlastního bordelu na jejím prahua úpěnlivě doufat, že si vaši historickou roli a "práci" pro občany nebude veřejnost příliš připomínat.

Ale musím vás ujistit, že pokud získám mandát senátora, tak toto vaše doufání bude jen nesplněným příním - jak se říká "dám vám to sežrat, ale se vším všudy", aby veřejnost věděla, jak se věci měly a mají.
Tahle zkouška "koronavirem" - pevně tomu věřím - otevře mnoha lidem oči a mnoho věcí dozná změn, které se vašemu pojetí světa a potřebě manipulovat s obyčejnými lidmi nebude vůbec zamlouvat.
Za své chování si zasloužíte nejen hluboké pohrdání, ale i veřejné zostuzení...

Převzato z profilu politika

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…