Chalupa: Nemám nic proti jiným lidem, národům, kulturám a náboženstvím...

28.09.2019 19:37

Komentář na facebookovém profilu k vlivu LGBT.

Chalupa: Nemám nic proti jiným lidem, národům, kulturám a náboženstvím...
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Nemám nic proti homosexualitě nebo neplodnosti, pokud jde o přirozené, řádem vesmíru dovolené výjímky, které nemohou systémově nikoho a nic neohrozit....

ALE jen potud, pokud se LGBT nestává masivním útokem na tradiční hodnoty většinové společnosti a pokud se úmyslná neplodnost nestává globalistickým (greténským) sociálně-kulturním, politickým fenoménem, který má jediný cíl - podporovat vymírání původního vyspělejšího vzdorovitého obyvatelstva a úbytek nahrazovat snadno ovladatelnou masou novodobých otroků ze zcela nekompatibilního nepřátelského prostředí.

Nemám nic proti jiným lidem, národům, kulturám a náboženstvím...

ALE jen potud, pokud oni budou ctít a respektuovat mou individualitu, kulturu, pokud bez výhrad respektují kulturu a hodnoty mé rodiny, mého národa.

Nejsem ten kdo využíval otroky, kdo kolonizoval jiné země, kdo organizoval atentáty, polovojenské, vojenské, politické převraty, kdo má snahu jiným kázat vodu a sám pít víno, kdo zavádí sankce, které sám nedodržuje.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.