Chalupa: Žijeme ve skutečné DEMOKRACII?!

30.12.2019 10:12

...ti co získali mandát k tomu, aby zastupovali naše zájmy, mají větší, mnohem větší obavu (a prospěch) ze svých stranických šéfů a z těch, co stojí za vším, co se v Evropě stále intenzivnějí odehrává....NEŽ Z NÁS OBČANŮ!

Chalupa: Žijeme ve skutečné DEMOKRACII?!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Chalupa

Parlamentní politické strany reprezentují v souhrnu cca 115 000 občanů (členů těchto politických stran), kteří pro své "šéfstvo" tvoří z 80 % nutné "demokratické křoví", kterým se těch zbývajících 20 % členů, kteří jsou v čele/ve funkcích/ těchto politických subjektů, zaštiťují a kteří si také těch 80% ve svých straničkách v pohodě ošéfují. Tím se dostáváme k číslu cca 20 000 osob.

Těchto 20 000 osob + pár vlivných ekonomických jedinců či skupin, pečlivě se skrývajících v zákulisí, má SKUTEČNÝ vliv na tvorbu "demokratických" kandidátek (mají k tomu dostatek prostředků, profesionálních PR agentur/kterým je úplně jedno pro koho pracují, využívají vliv v mediích atp.) a tedy i na podobu politického uspořádání Zákonodárného sboru ČR a Vlády ČR, stejně jako na personálního obsazení nejvyšších pater správy státu - ve všech třech jeho pílířích, pouze navenek na sobě nezávislých (moc výkonná, zákonodárná a soudní).

Jinými slovy - 20 000 občanů reálně a plánovitě rozhoduje o svém osudu a osudu 10 000 000 svých spoluobčanů!!!

Výsledek - ti napsaní na kandidátkách a posléze zvolených, co od nás - cca pouze 50% oprávněných voličů - dostali mandát, aby zastupovali naše zájmy, mají větší mnohem větší prospěch a obavu (což se vzájemně nevylučuje/cukr a bič) ze svých stranických šéfů a těch, co stojí za vším, co se v Evropě v posledních letech stále intenzivnějí odehrává....NEŽ Z NÁS OBČANŮ!!! Proč? Protože jsme se nechali po listopadu 89 rozbít, roztříštit a rozdělit v zásadních otázkách naší existence a budoucnosti našich potomků .... podle ověřeného pravidla "rozděl a panuj".

Apeluji na všechny z Vás, kteří jste rezignovali, kteří jste otráveni a znechuceni politiky - na Vás, kteří už nechodí k volbám - právě Vy tím, že k nim půjdete, můžete změnit to, o čem si myslíte, že změnit nelze.... 

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě