Chalupa: Žijeme ve skutečné DEMOKRACII?!

30.12.2019 10:12

...ti co získali mandát k tomu, aby zastupovali naše zájmy, mají větší, mnohem větší obavu (a prospěch) ze svých stranických šéfů a z těch, co stojí za vším, co se v Evropě stále intenzivnějí odehrává....NEŽ Z NÁS OBČANŮ!

Chalupa: Žijeme ve skutečné DEMOKRACII?!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Chalupa

Parlamentní politické strany reprezentují v souhrnu cca 115 000 občanů (členů těchto politických stran), kteří pro své "šéfstvo" tvoří z 80 % nutné "demokratické křoví", kterým se těch zbývajících 20 % členů, kteří jsou v čele/ve funkcích/ těchto politických subjektů, zaštiťují a kteří si také těch 80% ve svých straničkách v pohodě ošéfují. Tím se dostáváme k číslu cca 20 000 osob.

Těchto 20 000 osob + pár vlivných ekonomických jedinců či skupin, pečlivě se skrývajících v zákulisí, má SKUTEČNÝ vliv na tvorbu "demokratických" kandidátek (mají k tomu dostatek prostředků, profesionálních PR agentur/kterým je úplně jedno pro koho pracují, využívají vliv v mediích atp.) a tedy i na podobu politického uspořádání Zákonodárného sboru ČR a Vlády ČR, stejně jako na personálního obsazení nejvyšších pater správy státu - ve všech třech jeho pílířích, pouze navenek na sobě nezávislých (moc výkonná, zákonodárná a soudní).

Jinými slovy - 20 000 občanů reálně a plánovitě rozhoduje o svém osudu a osudu 10 000 000 svých spoluobčanů!!!

Výsledek - ti napsaní na kandidátkách a posléze zvolených, co od nás - cca pouze 50% oprávněných voličů - dostali mandát, aby zastupovali naše zájmy, mají větší mnohem větší prospěch a obavu (což se vzájemně nevylučuje/cukr a bič) ze svých stranických šéfů a těch, co stojí za vším, co se v Evropě v posledních letech stále intenzivnějí odehrává....NEŽ Z NÁS OBČANŮ!!! Proč? Protože jsme se nechali po listopadu 89 rozbít, roztříštit a rozdělit v zásadních otázkách naší existence a budoucnosti našich potomků .... podle ověřeného pravidla "rozděl a panuj".

Apeluji na všechny z Vás, kteří jste rezignovali, kteří jste otráveni a znechuceni politiky - na Vás, kteří už nechodí k volbám - právě Vy tím, že k nim půjdete, můžete změnit to, o čem si myslíte, že změnit nelze.... 

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

18:09 Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.