Chovanec: Rusnok by měl vážit slova. Chce naši podporu, nebo nás urážet?

06.08.2013 11:28

Reakce místopředsedy ČSSD M. Chovance na slova premiéra J. Rusnoka pro MF Dnes.

Chovanec: Rusnok by měl vážit slova. Chce naši podporu, nebo nás urážet?
Foto: archiv Milana Chovance
Popisek: Ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD)

"Premiér Rusnok by měl vážit svá slova. Buď usiluje o naši podporu pro svou vládu, nebo nás chce urážet. Hovořit o členech stínové vlády ČSSD jako o hvězdné pěchotě jen několik hodin před klíčovým rozhodnutím může znamenat, že ze sebe nakonec udělá generála bez vojska," komentuje místopředseda ČSSD a stínový ministr dopravy Milan Chovanec rozhovor s Jiřím Rusnokem, jenž publikoval deník MF Dnes.

"Nelíbí se mi tento agresivní a útočný styl, stejně jako se mi nelíbí osobní útoky proti předsedovi Sobotkovi, jež v posledních dnech zaznívaly od funkcionářů jiných politických stran. To, že jsem byl dosud příznivcem podpory vládě Jiřího Rusnoka ze strany ČSSD jako jednotné a sebevědomé politické strany, ale neznamená, že budu tolerovat, aby vrcholné představitele sociální demokracie kdokoliv takovýmto způsobem peskoval. Pevně věřím, že za hvězdného pěšáka se nepovažuje ani Michal Hašek a další členové stínové vlády. Pokud Jiří Rusnok opravdu o naši podporu stojí, měl by pečlivě vážit svá slova," uzavírá Milan Chovanec.

Tiskové oddělení ČSSD

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Asociace krajů ČR

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

18:05 Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k neúčasti hnutí ANO na jednání o důchodové reformě n…