Cvalín (KSČM): Objektivita v České televizi?

15.11.2016 7:33

Myslím, že nejsem jediný, kdo je pro zrušení koncesionářských poplatků pro "veřejnoprávní" Českou televizi. Práci ČT si nejen já představuji zcela jinak. Stačí se podívat na to, jak "objektivně" Česká televize vysílá.

Cvalín (KSČM): Objektivita v České televizi?
Foto: Archiv PC
Popisek: Petr Cvalín

Vzpomeňme si například na to, jaké ČT vysílala reportáže o společném prohlášení nejvyšších ústavních činitelů ČR směrem k Číně. Nebo také můžeme vzpomenout na to, co vše jsme se mohli dozvědět o kauze Jiřího Brady, který měl být podle ministra Hermana vyznamenán. Prostě jedním slovem neobjektivita. Ale jsou tady i další případy, jejichž uveřejnění by zabralo mnoho času. A to už vůbec nezmiňuji antikomunistické reportáže!

Zajímala by mne jedna věc. Redaktoři ČT mají tak velké platy, že úplně rezignovali na své osobní přesvědčení? Nebo jim Česká televize platí za to, že opravdu mají takové politické smýšlení? Proč by měli občané dotovat  propagandu, jakou Česká televize neustále produkuje? Mimochodem, mezi občany panuje stále silnější averze vůči ČT. A abych řekl pravdu, není se čemu divit. To, co každým dnem Česká televize předvádí, je silně nejen za hranicí etiky.

Jak dlouho ještě budou občané tolerovat neobjektivitu ČT, která neplní svou veřejnoprávní funkci? Co se všechno ještě musí stát, aby Česká televize začala být objektivní? A pro koho takhle ČT vlastně pracuje?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…