DOMOV: „Vyvětráme pražskou radnici“

10.09.2014 6:26

Srdečně zveme občany Prahy, aby společně s námi ve čtvrtek 11. září 2014 od 14:00 před pražským magistrátem na Mariánském náměstí odzvonili konec neslavného čtyřletého období Zastupitelstva Prahy.

DOMOV: „Vyvětráme pražskou radnici“
Foto: DOMOV
Popisek: DOMOV

Občanské sdružení Nejsme klauni a kandidáti DOMOVA chtějí vyvětrat smrádek, který ovládl celý pražský magistrát.

Po volbách už nechceme, aby Prahu dále ovládal obžalovaný primátor Hudeček, ani obžalovaný exprimátor Svoboda. Nechceme ani politického turistu Kasla, který je placen z rozpočtu města, ani bývalého radního Štěpánka, který vládl Praze společně s kolibříkem Bémem. A už vůbec nechceme, aby Prahu ovládli develotři, kteří zatím kradou v malém na městských částech, ale dostali chuť na větší sousta z rozpočtu hlavního města.

„Přijďte společně s námi zase po čtvrt století zacinkat klíči těm, kteří si komunální politikou pletou s rodinným podnikem. Pojďme z Prahy opět udělat náš společný domov, kde budeme mít uklizeno, kde se budeme cítit bezpečně a kam nepustíme zloděje a podvodníky,“ řekl David Štěpán, předseda DOMOVA a kandidát do zastupitelstva hlavního města Prahy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: DOMOV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Posílat Ukrajince v ČR verbířům od Zelenského nedává smysl

10:14 Dostál (Stačilo!): Posílat Ukrajince v ČR verbířům od Zelenského nedává smysl

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Ukrajině a tamní mobilizaci.