DSSS: V Kraslicích lidé protestovali proti kriminalitě ve městě

08.09.2013 10:02

V sobotu 7. září se konal předvolební mítink a zároveň protest za práva na ochranu obyvatel Kraslic před nepřizpůsobivými, které pořádala karlovarská krajská organizace Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS).

DSSS: V Kraslicích lidé protestovali proti kriminalitě ve městě
Foto: DSSS
Popisek: V Kraslicích lidé protestovali proti kriminalitě ve městě

Pochod začínal po 13. hodině v ulici Bedřicha Smetany a dále pokračoval před Městský úřad Kraslice, kde o místní problematice promluvil předseda karlovarské krajské organizace Jiří Froněk, který zdůraznil potřebu vzájemné spolupráce obyvatel při obraně svých blízkých, o problematice bezpečnosti a o zastrašování obyvatel Kraslic nepřizpůsobivými gaunery.

Následně vystoupil s projevem předseda DSSS Tomáš Vandas, který hovořil o celostátních problémech, přiblížil hlavní programové cíle strany a zdůraznil nutnost volit pronárodní opozici. Na náměstí jeho slova poslouchaly dvě stovky občanů.

Poté se průvod vrátil začátek pochodu, kde byla akce řádně ukončena. Shromáždění obyvatel a členů a sympatizantů DSSS proběhlo bez komplikací a ke spokojenosti tamních obyvatelů jsme ukázali, že se nebudeme krčit před nepřizpůsobivými a hodláme bránit naše obce, kulturu a své lidi.

Během pochodu byly zaznamenány teatrální pokusy místních nepřizpůsobivých občanů, kteří nás svým způsobem žádali, abychom chodili dále do zaměstnání a pracovali na ně, aby mohli v klidu sedět doma a rodit své děti. Rovněž se objevila skupinka fanatických příznivců některých nepřizpůsobivých, kteří s transparenty vyjadřovali podporu místním cikánům. Počmáráním a zneuctěním české vlajky a Boha prezentovali svá hesla.

V případě přetrvávajících problémů a neřešení situace bezpečnosti ve městě je dělnická strana připravena podnikat veškeré kroky k nápravě. Nenecháme své krajany likvidovat vedením města, které nekoná, a už vůbec ne nepřizpůsobivou sebrankou. Lze očekávat, že mnozí obyvatelé Kraslic budou nyní kontaktovat DSSS s nabídkou spolupráce a rozšíří tak naše řady.

Za DSSS pro Karlovarský kraj
Jiří Froněk, předseda

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: DSSS

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

14:07 Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k snadnějšímu zaplacení dluhů u VZP a odpuštění pená…