DSSS ve Varnsdorfu, Vandas chce uspět na Ústecku

13.09.2013 12:31

Tuto sobotu 14.9. se uskuteční shromáždění Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) na náměstí E. Beneše ve Varnsdorfu, jehož hlavním tématem bude připomenutí dvouletého výročí od událostí na Šluknovsku, které tehdy přitahovaly pozornost celé České republiky.

DSSS ve Varnsdorfu, Vandas chce uspět na Ústecku
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Tomáš Vandas na předvolebním mítinku v Mostě

Vzhledem k tomu, že v říjnu nás čekají parlamentní volby, půjde i o setkání předvolební, na kterém představí předseda strany Tomáš Vandas, coby lídr dělníků v Ústeckém kraji, hlavní programové body a priority DSSS. Začátek mítinku je naplánován na 14. hodinu.

DSSS se vrací do Varnsdorfu po téměř roční pauze, kdy se setkání v tomto městě uskutečnilo v rámci předvolební kampaně do krajských zastupitelstev. Zatímco v roce 2010 při parlamentních volbách získala DSSS ve Varnsdorfu 4,36%, v loňském roce při krajských volbách to bylo již 13,5% hlasů.

Předseda dělnické strany Tomáš Vandas je přesvědčen, že jeho strana překoná v Ústeckém kraji laťku pěti procent a výrazně posílí v rámci celé republiky takovým způsobem, aby DSSS atakovala hranici nutnou ke vstupu do Poslanecké sněmovny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: DSSS

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…