Daněk (SPO): Boj o koryta se rozhořel na plné obrátky

28.11.2017 19:30

Dění ve sněmovně se změnilo v koňský trh, kde se kupčí s funkcemi v (ne)zájmu voličů. Kalousek varuje před zlem. Fiala se dočkal. Vondráček se nestydí... V EU to drtí podle nových osnov.

Daněk (SPO): Boj o koryta se rozhořel na plné obrátky
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

EU se snaží znemožnit právo zemí na vlastní politiku!

V Dublinu se koneckonců s nikým již nebavili, rozhodli, vytiskli a podepsali...

V naší maličké zemi si rozdávají poslanci červené karty, střídačky jsou plné outsiderů a bývalé veličenstva si dále mnou ruce. I tak lze nazvat divadlo, které nováčci v poslanecké sněmovně záhy okoukají a uvedou v reálný život! Političtí matadoři už jim to nějak vysvětlí, teda spíš ukážou způsob, jak z toho také něco mít! Pošramocené pověsti, tak té se dřív či později dopracuje každý politik.

Dnes krásné hesla, plné oduševnělých ideálů prýští na všechny strany, jak čistý horský pramen, ale to jen do té doby, než zjistí, že by se toho křišťálově čistého pramenu dalo nějak využít. Dnes je v poslanecké sněmovně těch ideově čistých nováčků docela dost, takže překvapení pro nás na sebe nenechá dlouho čekat. On už to někdo zařídí...

Přeji si spíše, aby někdo začal řešit závažné otázky, tak jak slíbil, protože čas plyne! Zatímco my zase jen civíme, co se to v té EU proboha děje, že se nás nikdo na nic neptá, a kam vlastně zmizela demokracie, demokracie kvůli které se tu přece cinkalo, ano, abychom mohli svobodně mluvit, psát a hlavně rozhodovat o našich osudech! Centrální řízení už tu jednou bylo, a všichni víme kam to došlo, ostatně celý cirkus EU mi připadá 40 let za pokusem RVHP!

Jiří Daněk

Převzato z profilu.

Jiří Daněk

  • BPP
  • Stát se má řídit jako stát!
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.