David (SPD): Selhání multikulturalismu jsou evidentní

14.04.2024 14:04 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vstupním formalitám dle schváleného Migračního paktu EU

David (SPD): Selhání multikulturalismu jsou evidentní
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Europoslanec Ivan David

Klamavé tvrzení paní europoslankyně Markéty Gregorové (Piráti), že budeme znát veškeré podrobnosti o každém jednotlivém migrantovi, jsou hrubě zavádějící. Realita je, že vstupní formality mají být dle schváleného Migračního paktu EU stručné a postrádají hloubku potřebnou k tomu, abychom skutečně poznali charakter těch, kteří vstupují na evropský kontinent a díky neexistujícím hranicím se pak mohou volně pohybovat. Navíc mnoho těchto imigrantů přichází bez jakékoli dokumentace, případně s falešnými doklady.

Anketa

Kdo byl vaším favoritem ve druhém kole slovenských prezidentských voleb?

hlasovalo: 17567 lidí

Tvrdit, že budeme dokonale znát každého z nich, je nejen falešné, ale také nebezpečně naivní.

Selhání multikulturalismu jsou evidentní: rostoucí míra kriminality, snížená sociální důvěra a výrazné demografické změny, které zatěžují společenskou strukturu západních zemí. To není pouhá náhoda - je to důsledek chybných politik a přehlížení základního významu národní a kulturní sourodosti pro normální a zdravý společenský život.

Širší agenda globalistů se snaží vytvořit v Evropě smíšenou populaci, postrádající pevnější identity, což usnadňuje manipulaci a kontrolu. SPD stojí jasně proti tomuto plánu.

Věříme v zachování jedinečných identit národů a ochranu osvědčených hodnot, které nás definují a vedou nás našimi životy. Odmítáme se podvolit tlakům bruselských elit, které se s pomocí radikálně aktivistických stran, jako Piráti, snaží narušit naši státní suverenitu a vnucovat nám migrační kvóty.

SPD podporuje takovou budoucnost, kde je naše identita střežena, naše společnost je bezpečná a naše ekonomika prosperující.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farhan (ANO): Ten zákon provází neskutečný chaos

21:10 Farhan (ANO): Ten zákon provází neskutečný chaos

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…