Děčínská ODS představila své kandidáty

03.07.2018 6:37

Na tiskové konferenci v zimní zahradě hotelu Česká koruna představila ODS, která v podzimních komunálních volbách v Děčíně kandiduje s podporou Svobodných, své lídry a hlavní programové priority.

Děčínská ODS představila své kandidáty
Foto: ODS
Popisek: ODS

V čele kandidátky je třicetičtyřletý Ing. Bc. Tomáš Brčák: „Náš tým je plný spousty zajímavých a kreativních lidí, ve které mám důvěru. Myslím, že máme co nabídnout a že dokážeme změnit směr ubírání se města, pokud dostaneme ve volbách dostatek hlasů."

I na druhém místě kandidátky najdeme mladého a v děčínské komunální politice dosud málo známého Ing. Rudolfa Brejšku. DiS.

Proměnu ODS ilustrují i jména na dalších místech kandidátky, která svědčí o tom, že se obě strany budou snažit změnit poměry na děčínské radnici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie