Drahoš: Slušnost je naše síla

15.01.2018 20:32

V posledních hodinách se na mě mnozí z Vás obraceli s podporou i radou. Cítím, že máte obavu, zda očekávané nevybíravé útoky rádců druhého kandidáta zvládnu.

Drahoš: Slušnost je naše síla
Foto: Vít Hassan
Popisek: Jiří Drahoš

Nebojte se, umím rány přijímat i rozdávat. Náš cíl je ale jiný. Každý se ke svým blízkým, ve své rodině i navzájem v práci, chceme chovat slušně. Takovou si přejeme mít i naši zemi. Křik není názor, hrubost je vyjádřením nejistoty, ne odvahy. Mnozí jste zažili ve svém okolí, jak drzost a neomalenost slavila úspěch. Pak člověk snadno propadne iluzi, že vyhrát se dá jen ještě větší hrubostí. S tím nesouhlasím. Je třeba vstát a říct: Dost!

Před naší zemí jsou vážné problémy, které je třeba vyřešit. Chci všem ukázat, že to jde slušně. Silný prezident nepotřebuje nikoho urážet. Pojďme vytvořit spojenectví poctivých a slušných lidí. Pak budeme jednotní a silní. Jako lidé i jako země.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

17:17 Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

Výnosy z aukcí emisních povolenek budou nově využívány ze sta procent na vybraná klimatická opatření…