Druhý den návštěvy prezidenta republiky v Jihomoravském kraji

26.09.2013 21:28

Druhý den návštěvy prezidenta republiky začal v Kuřimi návštěvou místní firmy TOS, která je od svého založení v roce 1942 průkopníkem v zavádění nových technologií do praxe a její obchodní značka se stala celosvětovým symbolem spolehlivých a přesných obráběcích strojů s dlouhodobou životností.

Druhý den návštěvy prezidenta republiky v Jihomoravském kraji
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Po setkání se členy vedení společnosti, se kterými hovořil mimo jiné i o případném podepsání smlouvy na Ukrajině, jež zajistí: „část produkce a část zaměstnání", a seznámení se s činností firmy se v Montážní hale areálu setkal se zaměstnanci. Popřál jim, aby byly nikoli jen zaměstnanci, ale hlavně spolupracovníci, a aby byli v práci spokojeni a cítili se býti spolutvůrci úspěchu celého podnikání.

Další zastávkou bylo město Znojmo, kde se v Louckém klášteře setkal s občany města a ve Velkém klášterním sklepě se znojemskými zastupiteli. Při této příležitosti podepsal Pamětní knihu města a dekoroval prapor města Znojma stuhou prezidenta republiky.

Se členy Senátu Parlamentu České republiky zvolenými za Jihomoravský kraj a náměstky hejtmana podebatoval při společném pracovním obědě v Břeclavi. V centru města pak pozdravil místní občany a následně se v budově Městského úřadu prezident republiky setkal s představiteli města.

V podvečer zavítala hlava státu do města Hodonína, kde opět hovořil nejen s představiteli města, ale i s občany. Hlavními tématy diskuze byly především otázky týkající se každodenního života občanů, ale také nebylo opomenuto například téma Evropské Unie.

Druhý den návštěvy Jihomoravského kraje prezident zakončil ve Valticích, kde povečeřel se členy Rady Jihomoravského kraje a starosty Valtic a Lednice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hrad.cz

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.