Dupač (BPP): Proč je Antifa na straně Kurdů, Zapatovců i imigrantů, a ne na straně Evropanů?

16.11.2015 10:01

Nedávno jsem oslovil Antifu, proto že my nebylo jasné jak se dívají na otázky imigrace a proč k evropským národům přistupují jinak než ke Kurdům, nebo mexickým Indiánům, kterým neupírají právo na vlast.

Dupač (BPP):  Proč je Antifa na straně Kurdů, Zapatovců i imigrantů, a ne na straně Evropanů?
Foto: Stanislav Dupač
Popisek: protest proti násilí

Nedávno jsem oslovil antifu, proto že my nebylo jasné jak se dívají na otázky imigrace a proč k evropským národům přistupují jinak než ke Kurdům, nebo mexickým Indiánům, kterým neupírají právo na vlast. ZDE můj dopis s dotazem. Musím poděkovat adminovi antify na facebooku že se mnou bavil a šel natrh s jejich názory. Neb některým dalším organizacím, třeba mladým komunistům, nebo nedávno obcankarum,cz (kterým jsme psal kvůli jejich neomarxistickém a pro islámském učivu) jsem nestál za odpověď.

A zde je tedy další konverzace:

Nejprve jsem dostal jen obrázek s ideologickým heslem, psaný anglicky :- )

Tak jsem odpověděl a pak už se rozjela konverzace.

SD: Ich bin Böhme. Bitte tschechisch. Islamism ist auch eine Scheße!

Antifa: Kurdské požadavky (rovnoprávnost, samospráva, svoboda) na sebeurčení jsou zcela jiné, než požadavky "evropských" pravicových nacionalistů, kteří štvou lidi proti sobě na principu jejich údajné národnostní nadřazenosti a pocitu původnosti, respektive"evropského domova". Jak národ, tak evropskou identitu pokládáme za umělý konstrukt vzhledem k historii Evropy a pohybů milionů lidí nikdo nemá právo si myslet, že je "100% Evropan". Ohledně vztahu Kurdů a Turků doporučujeme tento článek ZDE

SD: Ten článek je starý, v létě došlo k obnovení bojů. Turecké letectvo napadalo kurdské základny a Kurdi zase turecké policisty. Byl to konec uvolnění, které bylo možno do té doby pozorovat.

Antifa: Parlamentní listy, které otisknou cokoli a komukoli bez ověřování faktů a jejichž jedinou snahou je vymyslet co nejbulvárnější článek kvůli vysoké čtenosti, bychom v zájmu zdravého rozumu nechali raději stranou.

SD: Chápu, často tomu tak je, ostatně stejně jako v a2larmu, který je navíc tendenční.

Antifa: Nacionalismus... učí vás být hrdý na věci, které jste sami nedokázali a nenávidět lidi, které jste nikdy nepotkali.

SD: Rozlišujeme: Nacismus – který prosazuje zájmy jednoho národa nad jinými národy. Ano, ten je zlý.
a
Nacionalizmus (vlastenectví) – kdy si vážíme toho, co vybudovali naši otcové, dědové, pradědové. Ti evropské země dostali do určitého stavu, který není určitě špatný, když sem utíkají statisíce lidí!
Také nás učí lásce k zemi jako takové, k její přírodě a zdrojům, k lidové tradici, k folkloru.
Obávám se, že nyní jsme se ocitli spíše v krizi těchto hodnot, než že by hrozilo nějaké přehnané vlastenčení.
Český folklor, na rozdíl od moravského již prakticky neexistuje. Vláda nepodniká nic, aby pomohla místním kroužkům, aby pomohla folkloru v médiích, aby ho dostala do škol. Místo toho se děti učí v hodinách občanské nauky rozlišovat muslimské šátky.
A přitom i zmizením českého folkloru se svět stane zase o něco chudším, stejně jako když vyhyne jazyk, nebo živočich.
Ale zpět k vlastenectví, na základě vlastního sebeuvědomění můžeme jiným národům předávat své kulturní prvky a pohledy na svět, nebo prostě jen mít co ukázat hostům.
Jsme povinni držet naši zem, jazyk a kulturu, neb to dlužíme našim předkům, kteří za nás bojovali jako vojáci, odbojáři nebo legionáři.

SD: Asi jste mne nepochopil, nepochopila... Proti masové imigraci není pár nácků, ale prakticky 80 procent veřejnosti. Já osobně mám jen několik známých, kteří jsou pro, a řekl bych, že jsou to minimálně podivíni :- )
Snaha žít ve vlastní zemi a nemuset svůj život přizpůsobovat jiným je zřejmě vlastní i indiánům, Zapatovcům a Kurdům. Tedy nechápu proč je zapovězena Čechům, Němcům a dalším.
Každý národ má nějaké odlišnosti a své způsoby chování a pokud chceme, aby nám tu v létě chodily holky v minisukních, nebudeme sem stěhovat muslimy, které to bude urážet a budou to děvčatům minimálně znepříjemňovat :- ) Vybral jsem schválně takové vtipné téma, ale je jich spousta, včetně toho že by třeba taková subkultura jednou mohla vybojovat odebrání práv ženám a jiné věci, které jsou pro ni dobrem a pro nás zlem.
Co se týká toho sloganu o nacionalismu. Dá se to napsat i jinak. Vlastenectví nás učí být hrdými na to, co dokázali naši otcové a dědové, a pomáhá nám to pochopit a nezahodit to z nějakých právě moderních pohnutek či z lenosti k odpovědnosti. Učí nás lásce k zemi a pomáhá k zachování její kultury, duchovní i hmotné. Dává prostor pro komunikaci s jinými kulturami, ze kterých se právě pomocí vlastenectví nestane jedna unifikovaná ideologicky zvládnutá masa platičů daní. Samozřejmě nic se nesmí přehánět, nikdy by vlastní vlastenectví (to je ale zastaralé slovo, co?) nemělo být na úkor jiného národa či skupiny.
Ale ani boj za naprosto propojenou světovou společnost by neměl být na úkor nějaké skupiny. Pokud mají na svoji půdu právo Zapatovci, proč ne třeba Češi? Když mají na svoji zemi právo Kurdové, proč ne Maďaři a další? Zkuste mi prosím na toto odpovědět.
Ještě ke mně… Myslím si, že jsem vlastenec, zajímám se od dětství o českou historii, klasiku, kulturu, folklor, ale nebrání mi to v tom, abych měl kamarády z Konga, Ruska, Ukrajiny, Baškortostánu, Tatrstánu, Německa, Švýcarska. Navzájem si povídáme o našich národních zvláštnostech, se Švýcarem troubím na alpský roh, s Baškirem chodím do bani, s Němci šermuju, s Rusi jezdím na střelnice a do přírody, s Konžanem dělám různé akce, s Turky a Keňanem sdílím práci. Vše je v pohodě a největší zábavou je ukazovat si fotky toho, co máme doma jinak, a povídáme si o tom. Nesnažíme se zapomenout na svůj národ a kulturu.
Potíže by začaly, kdyby jeden z nás začal tomu druhému mluvit do toho, jak má ve své zemi žít.

Antifa: MUSLIMOVÉ
V Evropě žijí muslimové již po několik generací. Počet muslimů je v Evropě 44 miliomů. Máte nějaké důkazy, že evropských ženám muslimové zakazují nosit minisukně a nastala změna jídelních lístků v evropských restauracích na halal menu? Naproti tomu, v ČR nežije skoro ani jeden, ale 80% lidí se bojí, že jim něco zakážou. Trochu paradox nemyslíte? Co vede některé čechy k hysterické nenávisti? Proč touží zadupat do země, postřílet, vyhladit, lidi, jejichž jedinou "vinou" je, že se museli vydat na útěk ze svých domovů před vražednými "islámským" teroristy, válkou a bídou?

SD: Nemám ten pocit, vím to, že v některých německých městech dochází k obtěžování občanů muslimskou náboženskou policií. V Británii a Francii jsou místa, kde muslimové prosadili svoji kulturu.
Existuje ten známý film o obtěžování žen v Belgii ZDE 
Co se týká nepochopení obou kultur, nikdy jsem třeba na městských historických slavnostech neviděl, že by tam jako hosté a diváci přišli muslimové. Potkáte tam Poláky, Rusy, Čechy, ale nikdy ne muslimy. To znamená, že naše kultura je opravdu nezajímá…
Zatímco naše děvčata tančí orientální tance, kouříme vodní dýmky a posedáváme v čajovnách…
Kdo je větší xenofob?
Co se týká imigrantů, nejde o to je zabíjet. Jde o to udržet naši zem pro sebe. Je zbytečné předávání země jiné kultuře, která v budoucnu bude požadovat minimálně kompromisy. Ve všech islámských zemích, kde je muslimů větší počet, jsou zákony podřízeny islámskému právu. A pokud se podíváme do historie, tak ne vždy byly země na Blízkém východě islámské, nebo čistě islámské. Procento muslimů, nebo počet muslimských zemí však stále narůstá. Nevěřím tomu, že při jejich způsobu života, kdy žena nemá práva, nestuduje a nepracuje, jen rodí děti, nás za nějakou dobu nepřečíslí.
Operuje se tím, že Evropa vymírá.
ČR zatím snad stačí přistěhovalci z Ukrajiny a Ruska, kteří jsou nám mentálně podobní a jejich děti se naprosto sžijí s prostředím.
To platí i pro Vietnamce, kde je to trochu složitější, ale i tak se z nich prakticky stávají Češi a žijí s námi, ne vedle nás!
Operuje se tím, že Evropa vymírá.
Ale nás tady není tolik potřeba, naopak, nyní zatěžujeme neúměrně krajinu. Po staletí žily například v Čechách a na Moravě celkem tři miliony lidí, až průmyslová revoluce a vytěžování lidské síly v průmyslu a zneužívání uhlíkatých paliv nám umožnilo, aby se nás tady uživilo deset milionů.
Osobně bych se návratu na tři miliony nebál.
Ano, politici jsou nyní rukojmí důchodců, jenže tomu je na vině sociální systém a také náš bujarý život. Život důchodců by se dal organizovat ve společných ubytovnách s centralizovanými službami, pokud se o staré lidi nepostarají děti, nebo již nemohou sami pracovat. Nikdy v historii nežili staří lidé sami v domech, nejezdili v autech a nelétali na exotické dovolené. Asi bude třeba se toho vzdát, pokud nemáme sami děti. Ale řešit důchody příchodem imigrantů, jejichž produktivita není zaručena a pomalu rozpustí naši kulturu, mi přijde jako moc velká daň.
Jak pomoci imigrantům? Jednak je podpořit v boji za mír v jejich zemích, nebo podpořit legitimní vlády těch zemí. Pokud chtějí zlepšit své podmínky, bylo by možno dát jim technické i duchovní prostředky k tomu, aby si vybojovali svoji zem a vytvořili v ní systém podobný evropskému, pokud o něj tak stojí.

Antifa: VLASTENECTVÍ
Píšete"Vlastenectví... učí lásku k zemi a pomáhá k zachování její kultury duchovní i hmotné"/// Upřímně řečeno vše co lidé na nějakém uzemním celku vyvoří/vytvořili nemá společného s vlastenetvím vůbec nic nebo chcete snad říct, že "české" objevy např. v lékařství nebo úspěchy ve sportu vytváří vlastenectví? Třeba jako, že za uspěchy Jágra není píle a lepší ekonomické podmínky (startovací čára) než měli ostatní kluci na ledě v jeho začátcích, ale fakt, že je vlastenec? Nebo snad, že za objevem kontaktních čoček je vlast a ne umění lékařů (v tomto případě z Čech)?

SD: Rozlišujme:
Nacismus – který prosazuje zájmy jednoho národa nad jinými národy. Ano, ten je zlý.
a
Nacionalizmus (vlastenectví) – kdy si vážíme toho, co vybudovali naši otcové, dědové, pradědové. Ti evropské země dostali do určitého stavu, který není určitě špatný, když sem utíkají statisíce lidí!
Také nás učí lásce k zemi jako takové, k její přírodě a zdrojům, k lidové tradici, k folkloru.
Obávám se, že nyní jsme se ocitli spíše v krizi těchto hodnot, než že by hrozilo nějaké přehnané vlastenčení.
Český folklor, na rozdíl od moravského již prakticky neexistuje. Vláda nepodniká nic, aby pomohla místním kroužkům, aby pomohla folkloru v médiích, aby ho dostala do škol. Místo toho se děti učí v hodinách občanské nauky rozlišovat muslimské šátky.
A přitom i zmizením českého folkloru se svět stane zase o něco chudším, stejně jako když vyhyne jazyk, nebo živočich.
Ale zpět k vlastenectví, na základě vlastního sebeuvědomění můžeme jiným národům předávat své kulturní prvky a pohledy na svět, nebo prostě jen mít co ukázat hostům.
Jsme povinni držet naši zem, jazyk a kulturu, neb to dlužíme našim předkům, kteří za nás bojovali jako vojáci, odbojáři nebo legionáři.

Antifa: IvČRN a EXTREMISTI
My, IvČRN s extremisty nespojujeme, nejsme Parlamení listy, abychom si dovolili něco tvrdit, bez důkazů. IvČRN se paktuje s neonacisty zcela běžně. Doporučujeme najít si čas a přečít si články ZDE a ZDE pokud tomu ani tak neveříte, podívejte se na Zprávu o extremismu Min. vnitra ČR, kde se dočtete stejné zjištění.

SD: Neřekl bych, že se IVČRN paktuje s extrémisty, spíše se extrémisté zúčastňují akcí IVČRN. Což by mohlo v důsledku vést k jejich umírnění a mohlo by jim to dát rozumný program. Že by se stal opak, se mi nezdá pravděpodobné.

Antifa: KURDOVÉ
S Kurdy a Zapatisty sympatizujeme, protože jejich pojetí sebeurčení je zcela jiné než u evropských nacionalistů, kteří staví sami sebe nad ostatní. Kurdové ani Zapatisti nehlásají xenofobii proti jiným národům a rasám. Navíc je nám sympatické jejich pojetí samosprávy, rovnosti a organizování věcí vlastními silami, tedy opět nikoli jako u "evropských nacionalistů" u kterých platí:"Sami jsme nic nedokázali, tak to alespoň obdivujeme u našich předků"

SD: Mně tedy přijde, že Zapatisté jako indiáni prostě brání svoji půdu a způsob života proti mexické společnosti a nenechají si do toho mluvit. Nevidím proto důvod, proč bychom se nemohli jako Češi zachovat stejně.
U vás mají podporu, protože žijí v komunismu, nebo autonomismu. Já osobně jim možná závidím, že to dokážou, ale pokud to můj národ nechce, nemá to tu tradici, nebudu do toho nikoho nutit.
Zapatistům v uvozovkách pomáhá to, že jim stačí k obživě zemědělství a pokud nemají na život větší nároky a nedochází k větší směně zboží a služeb, bude jim ten systém fungovat.
Kurdové desítky let válčí s Tureckem o samostatnost. Naši předkové zase vybojovali v legiích samostatnost na Rakousku-Uhersku.
Vážím si Kurdů, kteří za svůj národ a zemi bojují, a vážím si i našich předků. Kteří za nás bojovali. Nevidím v tom rozdíl.

Antifa: RESUMÉ
Není pravda, že bychom každého, kdo s námi nesouhlasí, označovali za nácka, ale ruku na srdce, když někomu vadí antifašismus, kdo asi tak je on sám?

SD: To by ovšem muselo platit, že Antifa bojuje proti fašismu doopravdy.
Pokud ovšem vezmeme v úvahu, Antifa je však trochu extrémní organizace, když jí vadí evropské národy.
Zdá se mi podezřelé, že se v přijímání imigrantů shoduje s evropským a německým establishmentem, a dokonce se zástupci německých bank a s členy Bilderbergu. To je na krajně levicovou organizaci opravdu podivné…
Definice fašismu:
Typickými rysy fašistických ideologií jsou zejména rovnostářský kolektivismus, autoritativní a vůdcovský princip, vypjatý nacionalismus, militarismus, kult modernity, mládí a síly, jakož i silná ekonomická role státu chápaného korporativisticky, v němž soukromé vlastnictví musí sloužit kolektivnímu prospěchu.
Tak vyměníme jen vypjatý nacionalismus, za vypjatý internacionalismus a místo síly doplníme falešné intelektuálství, tak tu máme vše, co obhajujete v pasážích výše. A to je fašismus!

Antifa: IvČRN spolupracuje s neonacisty | více než slova
V posledním roce se začala veřejně projevovat řada skupin, které se vymezují proti islámu a imigraci. Největší z nich je patrně iniciativa Islám v ČR nechceme, ale vedle ní se snaží toto téma uchopit i další skupiny a jednotlivci. Využít se ho snaží také neonacisté, jimž se naskytla nová možnost pre…

SD: Antifa má zřejmě stejné cíle jako evropský establishment a bankéři i muslimští duchovní – islamizaci Evropy.
Islám i islámští duchovní jasně vystupují proti právům menšin, jinověrců a žen.
Tedy proti všem hodnotám, které tady v Evropě považujeme za důležité. A myslel jsem, že doteď za ně bojovala i Antifa.
Už si to nemyslím a je mi to líto.
A velice doufám, že jednou prohlédnete.

Stanislav Dupač

  • APAČI 2017
  • podporovatel Trikolory, bývalý okresní předseda BPI
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.