Europoslanec Zdechovský je patronem veletrhu, na který dorazí i experti z Evropské kosmické agentury

12.08.2015 12:56

Pod patronací europoslance Tomáše Zdechovského se bude ve výstavním a společenském centru Ideon Pardubice ve dnech 24. – 29. září 2015 konat první ročník mezinárodního veletrhu s názvem ELECTROTECHNICA ? IT. Účast na veletrhu potvrdilo mnoho významných hostů od nás i ze zahraničí.

Europoslanec Zdechovský je patronem veletrhu, na který dorazí i experti z Evropské kosmické agentury
Foto: red
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský

„Uspořádáním veletrhu jsme se rozhodli navázat na tradici, která sahá až do první republiky. Tehdy bylo Československo, díky pardubické továrně Telegrafia, světovou velmocí v oboru elektrotechniky. Ale i v současné době je v pardubickém regionu hned několik firem, které zde koncentrují svojí výrobu a jejichž jméno má v oblasti elektrotechniky světový zvuk,“ říká Petr Vašíček, ředitel společnosti Pardubická výstavní a veletržní, s.r.o.

Veletrh bude koncipován jako kombinace přednášek, seminářů a odborných diskuzí z oblasti elektrotechniky a informačních technologií, které doprovodí výstava, kde firmy z Čech i ze zahraničí představí nejžhavější novinky z oboru. Své produkty zde budou vystavovat společnosti jako je například ERA, Tesla, Foxconn CZ, PANASONIC Automotive Systems nebo Radiokomunikace RCD. Své projekty představí také studenti z Univerzity Pardubice nebo Střední průmyslové školy elektrotechnické.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (ANO): Kolik návrhů opozice bylo projednáno od začátku volebního období?

23:08 Vondráček (ANO): Kolik návrhů opozice bylo projednáno od začátku volebního období?

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 k zákonu o zemských znacích a vlajkách