Fiala (ODS): Byrokracii této vlády nakonec draze zaplatíme z našich kapes

27.04.2014 22:19

Petr Fiala ke 100 dnům vlády.

Fiala (ODS): Byrokracii této vlády nakonec draze zaplatíme z našich kapes
Foto: Hans Štembera
Popisek: Čerstvě zvolený předseda ODS Petr Fiala

Vládu máme dnes právě 100 dní. Ale kdo se těšil – po nepovedeném prezidentově experimentu s úřednickou vládou – na dobré fungování politické vlády, musí být zklamán. Místo toho, aby se vláda začala věnovat skutečným problémům občanů České republiky, zásobuje nás různými nápady, jak náš život zbyrokratizovat, více kontrolovat a regulovat. Nápady něco stojí, kde na to vezme peníze, vláda neříká. Nejspíše to nakonec draze zaplatíme z našich kapes.

Navíc jsme svědky neustálého střetu mezi premiérem a ministrem financí, kteří si navzájem dokazují, kdo je silnější. Vzájemné spory ale občany nezajímají – ti chtějí vědět, jak bude vláda bránit dalšímu růstu cen energií, zda vláda bude mít na důchody a zajištění financí do zdravotnictví, kdy klesne historicky nejvyšší nezaměstnanost, či proč vláda dělá kroky vedoucí k nevýhodnému přijetí eura. Na to však premiér Sobotka ani ministr Babiš odpovědi nenabízejí.

Petr Fiala
předseda strany

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Sadovský (ANO): Tenhle Rakušanův alibistický přístup nás přivede do pekel

17:04 Sadovský (ANO): Tenhle Rakušanův alibistický přístup nás přivede do pekel

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.