Fiala (ODS): Krásné Vánoce a hodně sil do roku 2017

21.12.2016 10:58

Do ODS se opět vrací dobrá nálada a optimistická očekávání.

Fiala (ODS): Krásné Vánoce a hodně sil do roku 2017
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Fiala

Vážení členové a příznivci Občanské demokratické strany,

za několik dní se rozloučíme s rokem, který pro naši stranu jistě nebyl lehký. Byl to však rok úspěšný, a především nadějný. Po mnoha letech jsme ve volbách zaznamenali lepší výsledek než v těch předcházejících. Navíc pouze dvěma parlamentním stranám se v krajských volbách podařilo dosáhnout lepšího volebního výsledku než ve sněmovních volbách v roce 2013. Bohužel hnutí ANO a naštěstí také Občanské demokratické straně. Tvrdá práce posledních tří let se začíná vyplácet. Není žádnou frází, když říkáme, že jsme poučeni z minulosti a dobře připraveni na budoucnost.

Minulý týden jsem na Republikovém sněmu ODS představil hlavní cíle a strategii do příštího volebního roku 2017. Hlavní úsilí musíme hned na začátku roku věnovat vytvoření dobrého programu pro aktivní a pracovité lidi. Některé strany budou ve volbách rozdávat koblihy, my musíme nabídnout vizi a realistický program pro Českou republiku. Politice je třeba vrátit skutečný smysl, který se z ní v posledních letech vytratil. Nabídneme lidem poctivou politiku, dobrý program, kompetentní kandidáty a naději na změnu. Naším hlavním cílem ve volbách musí být výměna současné populisticko-levicové vlády.

Jsem rád, že se do ODS opět vrací dobrá nálada a optimistická očekávání. Dobrou náladu a naději potřebujeme ale všichni i v každodenním životě. Tak Vám přeji, ať Vás neopouštějí po celý příští rok.

Přeji Vám krásné a klidné Vánoce a hodně sil do roku 2017. Věřím, že pro nás všechny bude ještě lepší a úspěšnější než ten letošní.

Se srdečným pozdravem

Petr Fiala
předseda ODS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

23:08 Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

79. výročí ukončení 2. světové války v Evropě