Fiala (ODS): Program hnutí ANO popírá 4 roky ve vládě

03.09.2017 13:40

Program hnutí ANO nepřekvapil. Stejně jako Andrej Babiš říká odpoledne něco jiného než tvrdil ještě dopoledne, tak i program ANO popírá to, co v uplynulých 4 letech dělali jeho ministři ve vládě.

Fiala (ODS): Program hnutí ANO popírá 4 roky ve vládě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Byrokracii, kterou dosud zvyšovali, chtějí najednou snižovat. Daně, které komplikovali, chtějí zjednodušovat, a vládní posty, které vláda vytvořila, chtějí rušit.

Andrej Babiš také najednou zjistil, že je potřeba stavět dálnice. Škoda, že jeho ministry dopravy to v posledních 4 letech nenapadlo. Někdo by měl Andreji Babišovi připomenout, že byl skoro 4 roky ministrem financí. Při sledování jeho předvolebních slibů se zda, že na to zapomněl.

Program musí vycházet z dlouhodobých principů. Strana, která žádné principy nemá, nemůže mít ani dobrý program. Pouze změť snů a chaotických nápadů.

ODS jako první strana představila Silný program pro silné Česko, který obsahuje 190 konkrétních kroků pro lepší život. Vychází z dlouhodobých principů ODS a z toho, co naše země opravdu potřebuje.

Petr Fiala
Předseda ODS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…