Fiala (ODS): Registrační pokladny – konec živnostníků v Čechách?

26.08.2015 15:05

Senátorský klub ODS ve spolupráci s Asociací podnikatelů a manažerů, Skupinou Evropských konzervativců a reformistů a revue pro pravicovou politiku Pravý břeh pořádají v úterý 15. září 2015 od 9.30 do 13.30 v Jednacím sálu Senátu PČR tematickou konferenci k registračním pokladnám.

Fiala (ODS): Registrační pokladny – konec živnostníků v Čechách?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

„Andrej Babiš tvrdí, že se při zavádění registračních pokladen inspiruje v Chorvatsku. Tam přitom systém nefunguje: nevedl k lepšímu výběru daní, naopak, spoustu živnostníků muselo skončit, nezaměstnanost v této zemi dosahuje 17 %. Problémy přiznal i chorvatský ministr financí, kterého Andrej Babiš pozval před několika měsíci na konferenci do Prahy. Zároveň vidíme, že ministerstvo financí šíří celou řadu dezinformací, v důvodové zprávě k zákonu dokonce chybí relevantní analýzy. Proto chceme do diskuse vnést fakta, zdravý rozum a hovořit se skutečnými odborníky,“ říká předseda ODS Petr Fiala.

ODS chce slyšet názor zejména těch, kterých se registrační pokladny dotknou nejvíc, tedy živnostníků a podnikatelů. Pozvání do diskusního panelu přijali předseda Asociace podnikatelů a manažerů Radomil Bábek, stejně jako majitel řeznictví Pavel Havlíček, který je známý svými vysokými nároky na kvalitu produktů a odporem k registračním pokladnám. Vystoupení panelistů bude pokračovat moderovanou diskusí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…