Fiala (ODS): S nehorázností nejdál dojdeš

23.02.2019 9:16

Komentář na facebookovém profilu k vyjádřením premiéra Babiše pro Lidové noviny

Fiala (ODS): S nehorázností nejdál dojdeš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Fiala

Náhlá starost premiéra Babiše o živnostníky před volbami do EP se zhmotnila i do jeho textu pro LN. Zdá se, že pan premiér si přizpůsobil i staré české přísloví o poctivosti na „s nehorázností nejdál dojdeš”.

Pravidelně jsme posledních pět let zásobováni sliby, sny a řečmi. Pro živnostníky tato i předchozí vláda neudělala vůbec nic. Mezitím počet státních zaměstnanců narostl o 45 tisíc. Výdaje na platy státních zaměstnanců vzrostly o 56 procent. A celkové výdaje státu o neuvěřitelných 300 miliard, tedy o 24 procent!

Máte pocit, že se služby státu v jakékoli oblasti zlepšily o 24 procent? To je ten malý, efektivní stát? Komu to chce Andrej Babiš namluvit? A tak je to se vším. I s tou údajnou podporou živnostníků.

Přečtěte si proto, prosím, mou reakci ZDE

 

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

20:01 Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ODS.