Fiala (SPD): Evropská unie nám chce přikázat přijímání migrantů

30.07.2021 6:37 | Komentář

Komentář na facebookovém profilu k podpoře migrace

Fiala (SPD): Evropská unie nám chce přikázat přijímání migrantů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radim Fiala

Evropská unie nám chce přikázat přijímání migrantů. Uvedla to eurokomisařka Ylva Johansson, která má na starosti otázky migrace: „Neměli bychom mít méně migrantů, neměli bychom brát odpovědnost za přijímání méně uprchlíků. Ale měli bychom usilovat o to, abychom měli legální cesty pro více migrantů a pro více uprchlíků…,“ řekla Ylva Johansson. „Potřebujeme migranty,“ dodala Ylva Johansson a vyzvala k otevření několika nových legálně průchodných cest, aby se počty migrantů ze třetího světa do EU ještě zvýšily.

EU naprosto otevřeně podporuje masovou imigraci a že říká, že EU potřebuje více imigrantů. Vidíme, že EU nepomáhá, ale škodí. Musíme z ní vystoupit, aby nás nezničila masovou imigrací a islamizací.

Připomeňme též například Usnesení Evropského parlamentu ze dne 26. března 2019 o základních právech lidí afrického původu v Evropě (2018/2899(RSP))“, ve kterém se v článku 23 říká: „Evropský parlament… žádá Komisi a členské státy, aby s ohledem na stávající právní předpisy a postupy zajistily bezpečné a legální cesty pro přistěhovalce, uprchlíky a žadatele o azyl, kteří chtějí vstoupit do EU.“

Hnutí SPD již ve Sněmovně navrhlo 14x referendum o vystoupení z EU a pokaždé nám to ostatní strany zamítly. Chceme, aby sami naši občané demokraticky rozhodli o své budoucnosti ve své zemi. Letos v říjnu budou klíčové volby do Sněmovny, takže doufám, že co nejvíce lidí přijde k volbám, a SPD posílí, abychom mohli silněji prosazovat náš politický program. Prosím podpořte nás. Děkuju.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

10:21 Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

Páté jednání Vládního výboru pro strategické investice 22. dubna 2024 se týkalo především financován…