Fiala (SPD): Musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni

29.07.2019 5:36

Komentář na facebookovém profilu k volnému pohybu nelegálních migrantů na území ČR

Fiala (SPD): Musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radim Fiala

To je vážně šokující. Ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček potvrdil, že se u nás volně pohybují a mohou volně bez kontroly pohybovat nelegální migranti – a navíc zločinci! V odpovědi na interpelaci Tomia Okamury totiž uvedl, že africký imigrant, který znásilnil českou dívku poblíž Lukavce u Terezína „nemá a nikdy neměl v České republice povolen žádný druh pobytu“. Pro hnutí SPD je naprosto nepřijatelné, že se takoví lidé mohou k nám volně dostat! Stát přece musí vědět, kdo na jeho území vstupuje.

Připomeňme také, že africký migrant Abdallah Ibrahim Diallo, který pravděpodobně znásilnil českou dívku u Lukavce, je v Německu veden jako „osoba s agresivními pohnutkami“ pro dřívější trestnou činnost. Jen v roce 2018 byl třikrát německými orgány řešen pro ublížení na zdraví nebo pro násilnou trestnou činnost. V letošním roce má už také jeden záznam a v roce 2017 má záznam pro útok na tamního činitele. Přesto ho Němci nechali chodit na svobodě! Německá vláda nechává chodit na svobodě násilníky a ti se kvůli nechráněným hranicím mohou dostat i k nám! Pan Hamáček nám to teď potvrdil!

Kdyby byl tento násilník v německém vězení a nebyl v „režimu strpění“, nebo kdyby byl vyhoštěn zpátky do Afriky, nemusela být česká dívka znásilněna! A české i německé ženy by nemusely být vražděny či znásilněny, kdyby sem Merkelová do Evropy nepozvala takovou násilnickou sběř a nenechávala ji pohybovat se volně na svobodě!

Připomeňme také, že Jan Hamáček říká, že „islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti“ a ČSSD má ve svém programu podporu imigrace i multietnické a multikulturní společnosti. Sociální demokraté se též zasazují o politické sjednocení Evropy (tedy jinými slovy jeden evropský stát), globální vládnutí a nový světový řád.

K těmto koncům jako u Lukavce potom vede podpora "multietnické a multikulturní společnosti"...

Již mnohokrát jsem upozorňoval, že musíme být připravení chránit své hranice a musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s možnými hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet nelegální migranty, teroristy a zločince na našich hranicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Konec opožděných plateb, nová směrnice pomůže hlavně malým a středním podnikům

12:12 Kolaja (Piráti): Konec opožděných plateb, nová směrnice pomůže hlavně malým a středním podnikům

Konec problémům s opožděnými platbami. To si europoslanci slibují od nové směrnice, kterou schválili…