Fiala (SPD): Nenávistnou islámskou ideologii vyznává čím dál více obyvatel Evropy

03.01.2021 9:59

Komentář na facebookovém profilu k důsledkům islamizace v Evropě.

Fiala (SPD): Nenávistnou islámskou ideologii vyznává čím dál více obyvatel Evropy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radim Fiala

Islamizace západní Evropy neúprosně postupuje. Fakta jsou děsivá. Gatestone Institute informuje, že v Antverpách, druhém největším městě v Belgii a hlavním městě Flander, je na základních školách polovina dětí muslimská. Z třicet let mohou mít Francie, Velká Británie, Nizozemsko, Belgie, Itálie, Německo, Rakousko a Norsko zhruba pětinovou populaci muslimů! Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme.

Anketa

Co byste chtěli, aby se znovu otevřelo?

4%
2%
3%
hlasovalo: 16811 lidí

Imigrace a islamizace s sebou přináší terorismus, kriminalitu, vraždění, znásilňování, války gangů, obrovskou nezaměstnanost, obří náklady na sociální dávky, postupné zavádění islámského práva šáría, ženské obřízky, vraždy ze cti, útoky kyselinou, no-go zóny. Nenávistnou islámskou ideologii tak vyznává čím dál tím více obyvatel Evropy.

V bruselském regionu můžeme získat představu o populační změně, když se podíváme na podíl žáků a studentů na hodinách náboženství na základních a středních školách. 15,6 % jich navštěvuje výuku katolického náboženství, 4,3 % navštěvuje výuku protestantského a pravoslavného křesťanství, 0,2 % navštěvuje hodiny judaismu a 51,4 % navštěvuje výuku islámu.

Marseille, druhé největší město ve Francii, je již z 25 procent muslimské. Rotterdam, druhé největší město v Nizozemsku, je muslimské přibližně z 20 procent. V druhém největším britském městě Birminghamu žije 27 % muslimů. Odhaduje se, že za jednu generaci bude celá jedna třetina obyvatel Vídně muslimská.

Podle výzkumného centra Pew Research Center může žít ve Švédsku do roku 2050 až 30 % muslimů. V současnosti má 30 % švédských dětí matky narozené v zahraničí.

Obyvatelstvo Leicesteru ve Spojeném království tvoří v současnosti 20 procent muslimů a v Lutonu je z 200 000 obyvatel 50 000 muslimů. Přírůstek populace ve Francii mezi lety 2011 a 2016 vznikl ve velkých městských aglomeracích. Podle studie francouzského Národního institutu pro statistiku a ekonomické studie jsou největšími tahouny metropolitní oblasti Lyonu, Toulouse, Bordeaux a Paříže. Ve čtyřistatisícovém Lyonu žije přibližně 150 000 muslimů. Až 18 % novorozenců ve Francii muslimské jméno. Během 60. let minulého století to bylo 1 %.

Nejextrémnější scénář předpovídá nárůst podílu muslimů v evropských zemích do roku 2050 na tyto uvedené hodnoty: Francie (18 %), Velká Británie (17,2 %), Nizozemsko (15,2 %), Belgie (18,2 %), Itálie (14,1 %), Německo (19,7 %), Rakousko (19,9 %), Norsko (17 %). Co lze očekávat za dvě nebo tři generace, když historik Bernard Lewis řekl, že Evropa bude "nejpozději do konce tohoto století" islámská?

Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…