Fiala (SPD): Podle mého názoru lidská zrůda

16.08.2023 14:07 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k závažné trestné činnosti, páchané imigranty

Fiala (SPD): Podle mého názoru lidská zrůda
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radim Fiala

Afghánec, jenž si má odpykat 22 let ve vězení za pokus o dvě vraždy a znásilnění v Karlových Varech, podal dovolání. Verdikt tak přezkoumá Nejvyšší soud. Asmat Širzád loni na Nový rok v Karlových Varech napadl a pobodal jednu ženu a druhou rdousil a pokusil se znásilnit. Dostat za tohle 22 let je podle mě málo! Za to by si zasloužil výjimečný trest.

Kdyby nebyly v Evropě otevřené hranice, těžko by se to stalo. Nyní náš stát nemá kontrolu nad tím, kdo na naše území vstupuje. Odmítáme nechráněné hranice i Migrační pakt EU, který schválila Fialova vláda, který zavádí kvóty na imigranty, nebo výpalné půl milionu korun za každého nepřijatého imigranta!

Za takovéto zločiny nese odpovědnost Angela Merkelová a Evropská unie, která sem imigranty pozvala. Nemůžeme se utěšovat tím, že u nás tolik islámských imigrantů není, protože ti, jak se to stalo ve zmíněném případě v Karlových Varech mohou kvůli Schenegenu a EU volně na naše území.

Podobně před časem africký imigrant Abdallah Ibrahim Diallo u Lukavce na Litoměřicku znásilnil nezletilou dívku. Jen v roce 2018 byl třikrát německými orgány řešen pro ublížení na zdraví nebo pro násilnou trestnou činnost. V letošním roce má už také jeden záznam a v roce 2017 má záznam pro útok na tamního činitele. Přesto ho Němci nechali chodit na svobodě!

Anketa

Souhlasíte s ministrem Rakušanem, že spáchá-li zločin stát (má na mysli Rusko), musíme trestat i jeho občany?

3%
97%
hlasovalo: 23345 lidí

Německá vláda nechává chodit na svobodě násilníky a ti se kvůli nechráněným hranicím mohou dostat i k nám! Můžeme poděkovat Merkelové a Němcům za to, že nás takto „obohacují“ násilníky a že nechávají chodit na svobodě!

A že imigranti u nás nejsou hrozbou? To vyprávějte Markovi Petružálkovi, kterému ve Znojmě rakouský Turek podřízl hrdlo! Marek upadl do kómatu, oslepl a ochrnul! To vyprávějte číšníkovi z Prahy, kterého brutálně napadli Nizozemci imigrantského původu!

Již mnohokrát jsem upozorňoval, že musíme být připravení chránit své hranice a musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval.

SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s možnými hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jelínková (KDU-ČSL): Navrhujeme tři varianty slev, závislé na počtu dětí

10:21 Jelínková (KDU-ČSL): Navrhujeme tři varianty slev, závislé na počtu dětí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL