Filip (KSČM): To je ale partička

25.03.2022 4:31 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k problémům vedoucích osobností hnutí STAN

Filip (KSČM): To je ale partička
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vojtěch Filip

Je to prazvláštní sestava, tihle novodobí bijci za "pravdomluvnost". Předseda čelí potížím z někdejšího starostování v Kolíně, že "rezignoval" na výběrová řízení a přihrával kšefty svým kamarádům. To první místopředseda si zase vystřelil z voličů, když dávno před loňskými podzimními volbami věděl, že prchne do USA, tudíž nebude způsobilý k výkonu poslaneckého mandátu. Jeden z místopředsedů rezignoval na ministerský post ještě před jmenováním vlády, byť několik dnů vytrvale přesvědčoval občany, že on nic, že on muzikant a že vlastě ani neví, že nějaký Kypr existuje.

No a druhý z místopředsedů o sobě dal vědět nyní a nasadil tomu opravdu korunu. Jeho pokus, aby vedle svého platu europoslance (asi je fakt chudák, když ho ten Brusel neuživí) ještě vymáhal tučnou provizi za více než podivné, tzv. advokátní služby, které "poskytoval" pěti obcím na Zlínsku při vymáhání odškodného za vrbětické výbuchy. I on, stejně jako jeho kolegové, se nejdříve dušoval, že jeho konání bylo čisté jako ta lilie a vedeno jen těmi nejlepšími úmysly. Ale pravda je najednou to venku. A šéf je všechny do posledního dechu kryl.

Asi vám nemusím sdělovat, o kom že je řeč - ano o předsedovi STAN Vítu Rakušanovi, prvním místopředsedovi Janu Farském a o místopředsedech Věslavu Michalikovi a Stanislavu Polčákovi. Zmíněným pánům zřejmě nedochází, že STANová plachta, dříve skutečné úmysly zakrývající, je nyní plná děr, přes které je vidět úplně něco jiného, než jejich nikoli ojedinělé nepravosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.