Financování ČSSD je zcela transparentní, nezávisle auditované a v souladu se zákonem

16.02.2017 11:52

ČSSD se důrazně ohrazuje proti nepravdivým spekulacím, které zazněly v dnešní reportáži Seznam Zprávy. Hospodaření ČSSD je zcela transparentní, pod kontrolou veřejnosti a příslušných finančních orgánů. ČSSD hospodaří v souladu se zákonem a její hospodaření je pravidelně kontrolováno nezávislým auditorem.

Financování ČSSD je zcela transparentní, nezávisle auditované a v souladu se zákonem
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Spekulace autorů reportáže o „temném“ financování jsou zcela argumentačně a fakticky nepodložené, nepravdivé a v reportáži nezazněla žádná informace, která by takovouto teorii podporovala. Titulek reportáže je pak ve zjevném rozporu s jejím obsahem.

Je dobré připomenout, že případ Davida Ratha je stále u soudu a ten jej musí nestranně rozhodnout. Do toho politikům nepřísluší zasahovat a ČSSD nezávislost justice plně respektuje.

Financování ČSSD je dlouhodobě naprosto transparentní, veškeré příspěvky je možné sledovat v souladu se zákonem na transparentním účtu. Zároveň strana každý rok předkládá závěrečnou zprávu hodnocenou nezávislým auditorem. Tato zpráva nebyla v uplynulých letech zpochybněna. Hospodaření strany je tedy pod stálou kontrolou veřejnosti, médií i příslušných orgánů státu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Levice chce osvobodit člověka z totality peněz

14:17 Prokop (Levice): Levice chce osvobodit člověka z totality peněz

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k levicovosti politiky.