Gabriel: Volby a sliby

01.10.2018 21:34

Když procházím či projíždím Jižním Městem, musím samozřejmě i sledovat sliby, které na nás vykouknou z každé lampy, z většiny billboardů.

Gabriel: Volby a sliby
Foto: ODS
Popisek: Jan Gabriel

A nedá mi to, abych nenapsal alespoň pár řádek. Když se člověk zamyslí, a stačí chvilka, musí ho některé sliby překvapit, některé snad i zaskočit. A hlavně si dle všeho někteří myslí, že občan Jižního Města si nepamatuje.

Neslavná dvouletá éra HPP11 na radnici jako by nebyla. Toto hnutí neváhá slibovat pro svůj úspěch a svoji záchranu cokoli. Lidé, kteří pro řešení parkování, pro zákaz vjezdu kamionů, pro zeleň a pro dostavbu okruhu neudělali vůbec nic, nám dnes to samé slibují. Nevycházím z údivu. Lidé, kteří zpackali i připravenou rekonstrukci ZŠ Schulhoffova, nám slibují koupaliště.

Ufff, to je už silná káva. Lidé, kteří žalovali na hl. m. Prahu u Evropské komise ohledně dostavby okruhu a odvedení kamionů z Jižního Města, nám dnes slibují, že sem kamionům vjezd zakážou. O tom, že ještě v době, kdy v létě celkem pravidelně pršelo a na Jižním Městě stejně usychala zeleň, toho bylo napsáno už také hodně.

Bc. Jan Gabriel

  • BPP
  • ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • mimo zastupitelskou funkci

Jen Praha 11 má senátora, který podváděl, a když nic jiného, ani se neomluvil, jen Praha 11 za éry těchto lidí připravovala plán na odtržení od Prahy. Důležité pro tuto skupinu lidí je, že se jim povedlo vyhnat jednu z nejlepších ředitelek MŠ, že se jim povedlo co nejdéle udržet parkoviště Gregorova v rukách jejich kamaráda a podporovatele.

Hlavním bodem programu těchto lidí je nenávist, pomlouvání, zesměšňování kohokoli, kdo má jiný názor než oni. Prosím, až půjdeme všichni k volbám, zkusme na to myslet.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Červíček: Bylo mi ctí vyjádřit naši hlubokou úctu a vděk

7:17 Hejtman Červíček: Bylo mi ctí vyjádřit naši hlubokou úctu a vděk

Královéhradecký kraj ocenil významné osobnosti v regionu. Mezi oceněnými je kardinál Dominik Duka, ř…