Grois (ČSSD): V Konicích zkrášlí kulturák

08.05.2019 9:20

Investovat se bude letos i v městských částech Znojma. V minulých dnech začaly práce na modernizaci veřejného osvětlení v Oblekovicích, kulturní dům v Konicích zas dostane nová okna a nové dveře.

Grois (ČSSD): V Konicích zkrášlí kulturák
Foto: jangrois.cz
Popisek: Jan Grois (ČSSD)

V Oblekovicích jsou práce na výměně veřejného osvětlení v ulicích Evropská, Oblekovická (po kulturní dům) a část ulice U Řeky již v plném proudu. Staré technologie tu nahradí moderní LED osvětlení. Modernizaci veřejného osvětlení a místního rozhlasu, která je rovněž součástí zakázky, tu provádí firma Elektromontáže Švéda, která v e-aukci podala nejvýhodnější nabídku. Celkem tu město investuje téměř 6 milionů korun. Souběžně s výměnou veřejného osvětlení tady E.ON realizuje rekonstrukci vedení nízkého napětí.

Kulturní dům v Konicích, který se čím dál častěji stává dějištěm kulturních a společenských akcí v obci, se letos dočká kompletní výměny vnějších oken a dveří, vnitřní dveře se kompletně repasují. „Pro každou obec je důležité, aby se měli lidé kde scházet. Proto krok po kroku investujeme i do kulturního domu v Konicích,“ říká starosta Jan Grois. Nejvýhodnější nabídku v e-aukci na nová okna a dveře podala firma H&M z Kuchařovic, a to 487 000 Kč.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondra (ODS): Podařilo se mi udržet spalováky ve hře

8:09 Vondra (ODS): Podařilo se mi udržet spalováky ve hře

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu strany ke zmírnění normy Euro 7