Hampl (Svobodní): Představím záchranný program

16.08.2015 10:36

Komentář člena Svobodných, sociologa Petra Hampla:

Hampl (Svobodní): Představím záchranný program
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hampl

Karel Zvára, což je jeden z nohsledů Petra Macha, mne vyzval, abych kandidoval do vrcholných orgánů strany nebo se přestal vyjadřovat ke společenským záležitostem. Podle všeho je za tím přesvědčení, že vyjadřovat svůj názor mohou jen politici (proto vedení Svobodných ochotně toleruje policejní potlačování svobody projevu).

Hozenou rukavici jsem přijal, nicméně způsobem, který se pánům Machovi a Zvárovi nebude líbit.

Coming soon.

A ještě dovětek. Dostal jsem nějaké negativní reakce na použití slova nohsled. Tak připomínám, že Machovi lidé na mě už víc než půl roku střídavě pokřikují, že jsem Hitler a že jsem homosexuál. A že mě za nacistu označuje i sám Karel Zvára. Moje vyjadřování je pořád ještě o úroveň slušnější, než standard, jaký ve Svobodných nastavilo vedení strany.


K mé kandidatuře na předsedu Svobodných. Je to docela jednoduché. Nabízím, že zachráním stranu, kterou její současné vedení dovedlo k faktickému zániku a pro kterou nemá žádný záchranný plán, žádnou vizi, žádnou strategii. Chcete nebo nechcete. Berte nebo nechte ležet. Jinou nabídku na záchranu Svobodní nedostali.

Proto se můžu bez problémů postavit současnému předsedovi, pro kterého mluví peníze, byrokratický aparát i technická možnost měnit volební výsledek v elekronickém systému.

Během září představím záchranný program.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

20:03 SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

Mohou se lidé, pracující pro online platformy, domáhat svých práv? Tuto otázku si kladou nejenom kur…