Hannig (Rozumní): Budiž nám je výstrahou Francie

19.08.2021 12:50

Stanovisko Rozumných, kteří kandidují na kandidátce Aliance pro budoucnost ve volbách do Poslanecké sněmovny, k přijímání afghánských uprchlíků

Hannig (Rozumní): Budiž nám je výstrahou Francie
Foto: Vít Hassan
Popisek: Petr Hannig

Rozhodně už NEPŘIJÍMAT k trvalému pobytu v ČR žádné další uprchlíky než ty, které přivezly letecké speciály a kteří byli prověřeny už českými vojenskými službami na území Afghánistánu.

Budiž nám výstrahou příklad Francie, která v roce 1962 přijala uprchlíky, kteří spolupracovali s francouzskou správou v Alžíru, a kterým hrozil smrtelně nebezpečný postih od alžírských nacionalistů, kteří zvítězili nad Francií a Francie Alžír vyklízela. Ačkoliv první generace byla za záchranu života Francii vděčná, jejich potomci ve třetí generaci v tom lepším pískají při francouzské hymně, v tom horším páchají teroristické činy.

P.S. Rozumní se rozhodli kandidovat na kandidátce ekonomicky silné Aliance pro budoucnost spolu s dalšími stranami a hnutími:

  • Agrární demokratická strana; Strana konzervativní pravice - Řád národa;
     
  • Demokratická strana zelených DSZ - za práva zvířat (to NEJSOU ti eurohujerští Zelení, které propaguje neustále ČT, naopak DSZ kandidovala spolu s námi za Suverenitu v roce 2010, kdy za nás kandidovala i Jana Bobošíková a málem jsme se dostali do parlamentu), tato DSZ podporuje a zakládá útulky pro opuštěné a týrané pejsky a je proti týrání zvířat;
     
  • Starostové pro kraj (to jsou ti starostové, co zásadně nesouhlasí se spojením Starostů s Piráty);
     
  • Zdraví, sport, prosperita (lékaři a sportovci, kteří vyznávají heslo "sportem ke zdraví")
     
  • a my ROZUMNÍ - Petr Hannig - za spravedlnost a životní jistoty

Důležité je také, že pokud se dostane ALIANCE do parlamentu, má stoprocentní koaliční potenciál, čili může být součástí vlády.

Jak víte, v opozici i když jste silná strana jako např. SPD, nic nemůžete ovlivnit.

Já jsem např. ve stínové vládě nominován na ministra kultury a konečně bych mohl zařídit to, aby se v našich rádiích začaly zase hrát české, moravské a slezské písničky a nevyvážely se miliardy do zahraničí za převahu anglických a amerických písní.

A vůbec bych podporoval skutečně českou kulturu, včetně kultury regionální. Chci také prosadit zákon o českém jazyku (tak jak to také zatím bezúspěšně navrhovala KSČM. Vidíte zase nevýhoda toho, když strana není přímo v koalici ale pouze podporovatelkou). Není dle mého názoru možné, aby v ČR byly některé nápisy pouze v angličtině a v některých zahraničních firmách byla komunikačním jazykem pouze angličtina (a to říkám s vědomím, že sám anglicky naprosto plynně hovořím, právě tak jako německy a dalšími třemi jazyky). Prostě naše řeč se musí chránit jako dědictví národních buditelů Nyní nastoupí mohutná kampaň a počítáme s tím, že by ALIANCE mohla dostat až 8 % hlasů.

Kandidáty Rozumných najdete na všech kandidátních listinách Aliance pro budoucnost (APB).

Petr Hannig, předseda Rozumných na kandidátní listině Aliance pro budoucnost

Převzato z profilu.

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Petr Hannig

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

13:09 Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

Vláda schválila Rozpočtovou strategii sektoru veřejných institucí na roky 2025 až 2027 a k ní přilož…