Hašek (PRO): Mladá, pohledná a chytrá

03.03.2024 10:21 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prohlášení Danuše Nerudové, že mladí nechtějí bránit vlast kvůli kvůli neuzákonění manželství pro všechny

Hašek (PRO): Mladá, pohledná a chytrá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

Tahle země mladým dává zdarma vzdělání včetně vysokoškolského (o tom by měla paní něco vědět), tahle země jim jako členský stát EU dává svobodu pohybu v rámci Schengenu bez pasu, pro cestování ve světě jeden z nejsilnějších pasů vůbec, tato země dává mladým dosud příležitost žít v jedné z nejbezpečnějších zemí Evropy a světa, tato země dává mladým příležitost pracovat, podnikat či se věnovat svobodným povoláním, přičemž žijí ještě stále v demokratickém svobodném státě.

Jejich předci bojovali a umírali za tento stát a možnost být jeho občanem a přitom neřešili počet pohlaví, manželství pro všechny a podobná pseudotémata. Bojovali za vlast, za národ, za sebe i svoje děti. Že si paní profesorka myslí, že kvůli neuzákonění manželství “pro všechny” nechce mladá generace bránit svoji zemi, považuji za neuvěřitelné.

Souhlasím s jediným: Veřejný sektor v ČR se vykašlal v posledních letech na řešení problematiky dostupného bydlení a to je výzva pro celou politickou scénu v ČR i v EU.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zelení: Včerejšek byl velmi speciální den

20:03 Zelení: Včerejšek byl velmi speciální den

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na rozhodnutí Ústavního soudu