Havel (TOP 09): Přebírám štafetu po předchůdci Jakubu Sofkovi

09.12.2022 4:33 | Tisková zpráva

Krajská TOP 09 Karlovarského kraje si zvolila nové vedení. Krajskou organizaci nově povede poslanec PČR Matěj Ondřej Havel. V pátek o tom rozhodli delegáti sněmu, který se uskutečnil v Deštném v Orlických horách. Místopředsedy krajské organizace byli zvoleni krajský architekt Oldřich Bittner a jednatel společnosti podnikající v oblasti BOZP, PO a zpracování mezd Radek Zapletal.

Havel (TOP 09): Přebírám štafetu po předchůdci Jakubu Sofkovi
Foto: Jdeme do toho spolu
Popisek: SPOLU - koalice ODS, KDU-ČSL, TOP 09

„Přebírám štafetu po předchůdci Jakubu Sofkovi, dříči, který dosáhl s naší krajskou TOPkou řady politických úspěchů. Delegátům jsem několikrát zdůraznil, že dobře budeme fungovat jenom jako tým. Myslím, že na to máme na sněmu stejný názor všichni, a proto jsme si vybrali akční tým do předsednictva i do výboru. Začínáme konat, práce máme dost,“ uvedl nově zvolený předseda krajské organizace TOP 09 Královéhradecký kraj Matěj Ondřej Havel. 

V krajském předsednictvu dále usednou podnikatel a bývalý náměstek hejtmana pro zdravotnictví Aleš Cabicar a starosta obce Staré Hrady Zdeněk Švorc.

„TOP 09 musí navázat na získané mandáty a být tak silná, aby případná koalice nebyla vedena existenciální potřebou, ale vzájemnou výhodností,“ řekl místopředseda krajské organizace Radek Zapletal.

V jednadvacetičlenném krajském výboru ještě usednou František Faměra, Jan Grulich, Miroslav Chlubna, Jan Kalenský, Michal Klemm, Martin Kořínek, Vít Kotrbáček, Vilém Maur, Josef Merta, Silvie Šidáková, Sandra Špačková, Lukáš Teplý, Miloš Tichý, Věra Vonásková, Petr Vošoust, Jaroslav Zych.

„Těším se na spolupráci s nový panem předsedou Matějem Havlem. Předsednictvo je nyní tvořeno zajímavou kombinací zkušených lídrů, kteří jsou ve vedení TOP 09 Královéhradeckého kraje mnoho let a mladší generací. Pan předseda je tváří novou a já začínám své druhé období. Věřím, že přínosem a výsledkem práce předsednictva tedy bude optimální vyvážení zkušeností a nových impulzů,“ doplnil místopředseda krajské organizace Oldřich Bittner.

Sněmu se zúčastnila předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová, 1. místopředseda TOP 09 a senátor za obvod Jičín Tomáš Czernin a bývalý poslanec PČR Jiří Oliva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.