Hejtman Červíček: V Rychnově nad Kněžnou bude očkovat mobilní očkovací tým

09.12.2021 10:46

V rychnovském společenském centru bude v pondělí a úterý 13. a 14. 12. a poté v sobotu a neděli 18. a 19. 12. očkovat mobilní očkovací tým. Zájemci budou moci přijít bez registrace a nechat si aplikovat první nebo posilující dávku vakcíny.

Hejtman Červíček: V Rychnově nad Kněžnou bude očkovat mobilní očkovací tým
Foto: ODS
Popisek: Martin Červíček

„Připravili jsme mimořádné termíny očkování pro obyvatele Rychnova nad Kněžnou a okolí. Zájemci budou moci v určené dny přijít mezi 10. a 17. hodinou do rychnovského společenského centra a bez nutnosti registrace si nechat aplikovat první nebo posilující dávku vakcíny Pfizer nebo Janssen,“ informoval hejtman Martin Červíček.

Mobilní očkovací tým zajistí nezisková společnost Podané ruce. Tým bude moci naočkovat za den až 1200 zájemců. Lidé k očkování budou potřebovat pouze občanský průkaz a kartičku zdravotní pojišťovny. Mobilní očkování kraj připravil ve spolupráci s městem Rychnov nad Kněžnou.

Vedle toho v Rychnově nad Kněžnou nadále denně očkuje místní nemocnice.

Termíny mobilního očkování v Rychnově nad Kněžnou

Společenské centrum, Panská 1492, Rychnov nad Kněžnou

13. 12.  10:00 až 17:00

14. 12.  9:00 až 17:00

18. 12.  10:00 až 17:00

19. 12.  9:00 až 17:00

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

14:02 Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v ústředně CIA.